Tee oma Beastie Boys -remix

Kun muut artistit yrittävät tehdä kaikkensa, ettei heidän tuotoksiaan ripata, miksata ja polteta, niin Beastie Boys antaa sivuillaan kaikkien omaan käyttöön räpäytyksiää vapaasti muokattavaksi – Beastie Boys A Capella Download Page. [via Advertising/Design Goodness]

Ja jos omiin hengentuotteisiinsa uskoo, niin ne voi lähettää remix message boardille. Tuntuu myös siltä, että Beastie Boys tekee kaikkensa pyytääkseen faneiltaan anteeksi sen, että viimeisin albumi oli kopiosuojattu.

Yksi vastaus artikkeliiin “Tee oma Beastie Boys -remix

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.