On se siisti

OK. Kaikki (siis tiettyyn viiteryhmään kuuluvat) tuntuvat vauhkoavan uudesta 5. sukupolven iPodista, joka toistaa videota. Big deal. Minun verenpainettani nostaa uusi iMac.

new_imac_02.jpg

Siinä on kaukosäädin. Olen jo vuosia uneksinut kaukosäädöstä, jonka avulla voin vaihtaa biisejä iTunesista sohvalta käsin. Aikaisemmin on ollut se kännykälle tehty sovellus, mutta se on ollut vähän niin ja näin.

Onneksi olen aikaillut uuden koneen tilauksen kanssa (lue: säästänyt rahaa). Nyt sitten pitää neuvotella kontaktien kanssa enää jouhevasta toimituksesta ja uusi hieno iMac komeilee kohta vanhan paikalla työpöydälläni. Vielä kun Apple julkaisisi sen video-ulostulolla varustetun Airport Extremen, niin kodissani olisi yksi viihdekeskus lisää … Kaikkea jännää sitä julkaistaankin näinä päivinä.

5 vastausta artikkeliin “On se siisti

 1. Oletko kuullut ovatko nuo uuden sukupolven koneet myös hiljaisempia (tuuletin)?

  Tykkää

 2. Jaa-a. Enpä ole kuullut, että nuo iMacit olisivat mitään mölyapinoita. Oma G4 iMac on välillä vähän ”kovaääninen”, mutta eipä se ole minua haitannut. iTunesista luukutettu musiikki peittää allensa kaiken pikkuhurmuutuksen.

  Tykkää

 3. Olen kyllä kade, tekis mieli tota 20″ mallia. Vajaat kaks tonnia gigalla muistia ja langattomalla näppiksellä. Mutta mä taidan odottaa että tulisi niitä digi-tv-kortteja conax-kortinlukijalla, koska tietokone olisi aika ylivoimainen vekotin digi-tv:n katseluun.

  Jos funtsii että kovalevyllinen digisovitin on 600 egee, polttava dvd-soitin parisataa ja mp3-jukeboksi satasia, ei isolle näytölle ja muulle mäkkitekniikalle jää paljoa hintaa 🙂 Toimiva digisovitin tekisi hommasta täydellisen.

  Tykkää

 4. Melusta sen verran, että minulla on iMac G5 20″ ja tämä on sitä toista revisiota, joka julkaistiin kai keväällä. Koneen ääni kuuluu, mutta ei yleensä häiritsevästi. iBookiin verrattuna tämä on tietysti melupesä, mutta edelliseen meluvaimennettuun pc-koneeseen verrattuna taas hiljainen. Ota tästä sitten selvää 😉

  Hienoja uudistuksia, mutta itse en ole kaivannut kaukosäädintä, en pelaa tai en tarvitse kameraa, joten olen edelleen tyytyväinen koneeseeni 🙂

  Tykkää

Kommentointi on suljettu.