Tätä kaikkea Next-Gen tuo mukanaan

Kuuminta hottia pelikonsolien rintamalla eivät mobiilit uutuudet, vaan kaikki ennakko-odotukset ylittävät seuraavan sukupolven (Next-Gen) konsolit. Geek on Stun blogi näyttää meille kaikille mitä kaikkea pelkästään Xbox 360 tuo yksinäisten pelaajamiesten maailmaan – viileitä kavereita, villejä ylävitosia, paremman tyttöystävän, valokuvien vaihdon, musiikin vaihdon ja jokaisesta tulee DJ. [via Joystiq]

Koska minulla on jo viimeiseksi mainittua lukuunottamatta elämässäni kaikki Xbox 360 mukanaan tuomat uudistukset, niin voin vain kuvitella millaisiin sfääreihin elämäni viileys nousee konsolin hankkimisen jälkeen. Koska minut on julkistettu blogosfäärin viralliseksi metroseksuaaliksi, niin voin samantien mainita etten tarvitse ainakaan uuden konsolin takia uutta tyttöystävää elämääni. Nykyinen pelaa jo kaikkia siistejä pelejä … Ehkä sitä pitää alkaa vaan vääntämään sitä suurta elämän soundtrack-remixiä. Mutta sitä ennen pitää saada se uusi kone. First things first.

2 vastausta artikkeliin “Tätä kaikkea Next-Gen tuo mukanaan

  1. Pelaanhan mä, mutta huonosti… Pleikkarin ohjaimiin tottuminen on ollut yllättävän vaikeaa monen monen vuoden hiiren ja näppiksen käytön jälkeen. Onneksi on kiltti poikaystävä, joka ei suoralta kädeltä rökitä mua räiskintäpelien deathmatcheissa. 🙂

    Tykkää

  2. Suuri sosiaalinen vuorovaikutustesti: pelaa Tekkeniä asiaan vihkiytymätöntä vastaan. (miel. huono häviäjä)

    Tykkää

Kommentointi on suljettu.