Asiakas on aina oikeassa

Nyt se on tutkittu – ”Tutkimus: operaattorien asiakaspalvelu tehotonta” (digitoday). Tuon nyt taisi aika moni tietää ihan ilman tutkimuksiakin. Oman kokemukseni mukaan huonointa mahdollista asiakaspalvelua on antanut entinen Sonera. Parhaimmillaan yritys yritti laskuttaa minulta kahdesta nettiliittymästä, joista kumpaakaan minulla ei ollut. Asian korjaamiseksi tarvittiin 10 puhelua (ja noin 300 minuuttia hissimusiikkia luurista suoraan korvaan), reklamaatio ja operaattorin vaihto.

Huonosta palvelusta kannattaa aina valittaa ja tarpeeksi huonosta kannattaa lähettää reklamaatio. Vaikka välillä netissä julkaistuista reklamaatioista voi nousta hälyä julkisuudessa asti. ”Ei se tyhmä ole, joka huonoa palvelua tarjoaa, vaan se joka ei siitä valita.”

2 vastausta artikkeliin “Asiakas on aina oikeassa

  1. Erityisesti kannattaa keskittää vihansa toisessa päässä vastaavaan asiakaspalvelijaan, jonka takia yhteys on mennyt poikki/ sähköpostipalvelin kaatunut. Varsinkin jos ei ole aivan varma oikeista asetuksista on parasta haukkua ISP:n veltot asiakaspalvelijat kuitenkin varmuuden vuoksi.

    Tykkää

Kommentointi on suljettu.