Dust-up!

Pintaliitoblogissa (jossa ei ole kommentointia *vink, vink*) linkattiin uuteen mainonta & markkinointi -lehteen Dust-up!, jonka voi tilata duunipaikalle. Jotta lehti putkahtaisi duunipaikan postilaatikosta sisään pitää ilmoittaa vähintään kaksi kontaktia, joiden mielipiteitä tilaajan mielestä lehdessä pitäisi esiintyä. Hmmm … Miten tämä vaikuttaa vähän niin kuin rekry-kanavan pystyttämiseltä?

3 vastausta artikkeliin “Dust-up!

  1. Viraalimarkkinoinnin päälle ainakin ymmärretään… Aika mystistä, mutta ehkä tämä toimii samalla teaserina.

    Tarkoitusperän vilpittömyyttä voi aina epäillä. Katsotaan nyt mistä kana pissii.

    Tykkää

  2. Itsellenikin tuo meili tuli. Kiinitin ensin huomioni siihen, että päätoimittajan, jolta meili tuli, nimi on vain ”Kaisa”. Sukunimeä ei mainita, eikä ”lehdellä” kotisivuakaan ole. En nyt heti rynnännyt tilaamaan, tosin päätös saattaa myöhemmin osoittautua vääräksi, kun muille satelee toinen toista parempia rekrykirjeitä.

    Tykkää

Kommentointi on suljettu.