Madonna Goes Boogie-Woogie

Suuret tähdet näyttävät kerta toisensa jälkeen muuttuvan oman julkisen kuvansa irvikuviksi. Elviksen kohtalo näyttää häämöttävän vähän jokaisen ”iki-nuoren” taivaanrannalla. Suuresti ihailemani Madonnankin ote on viimeisten vuosien aikana lipsunut aina silloin tälloin. Viimeisin on iTunes -kamppissivun slogan: ”Time To Let Your Computer Boogie-Wookie!”*. Hmmm … Copywriter olisi voinut hieman viilata tuota lausetta.

boogie_woogie_madonna.png

*Kuten kommenteista voitte lukea, niin typo on jätetty ihan tarkoituksella postaukseen lojumaan sen jälkeen, kun kirjoitusvirheen meille kaikille ”korkea-tasoisen kansalais journalismin” dark overlord iMitvit osoitti. Ihan vain siitä syystä, että olen niin cool.

3 vastausta artikkeliin “Madonna Goes Boogie-Woogie

  1. Niinpä. Minä cooliuden ylipappikin suollan typottamalla parempaa copya kuin Madonnan käyttämä mainostoimisto. Voisivat palkata minut hirveään ylihintaan AD/HD -konseptisuunnittelijaksi ja cultural leading-edge researcheriksi … tai jotain.

    Tykkää

Kommentointi on suljettu.