Lumines

Pelaaja -lehden viimeisin numero on omistettu odotettavasti syyskuun ensimmäinen päivä julkaistavalle PSP:lle. Itse olen jo ilmaissut omat epäillykseni laitteen suhteen, mutta arvostamani pelitoimittajat näyttävät ihastuneen laitteeseen miltein varauksettomasti. Katsotaan ensimmäisen hinnanalennuksen jälkeen josko tuokin vempain löytäisi tiensä Villa Schizoon.

Varsinkin Lumines peli houkuttelee pelihalujani. Tämän vuosituhannen Tetrikseksi kutsuttu peli on juuri sitä tavaraa minkä takia alunperin rakastuin tietokonepeleihin. Abstraktia ongelmanratkaisua tarjoava ja refleksien hallintaa edellyttävä peli on aina tervetullut lisä pelivalikoimaan. Sitten pitäisi vielä päättää, onko peli niin hyvä, että sen takia kannattaisi ostaa kokonainen pelilaite. Mutta tämä on erittäin hyvä esimerkki siitä, että pelilaitteita myydään peleillä, ei ominaisuuksilla.

lumines.jpg

6 vastausta artikkeliin “Lumines

 1. Feldon,

  Itse tavallaan alalla olevana voin sanoa, että Pelaaja on ainoa ihan oikeasti pelaamisesta kirjoittava lehti Suomessa. Mutta eihän näin pieneen maahan useampaa oikeaa pelilehteä mahdukaan. Sitäkin useampi käännöslehti tai Pelit tänne näyttää tunkevan markkinoille jatkuvasti …

  Tykkää

 2. Pitääpä kokeilla peliä sitten kun sen aika tulee. Hitto, kun sen pelaamista varten pitää ostaa niin kallis pelilaite. Olisikohan jossain jaossa jonkinlainen apuraha tällaisia tapauksia varten?

  Tykkää

 3. Henri,

  Pitää sanoa, että minäkin luin ensimmäisen kerran että PSP:lle saa pelin nimeltä ”Lumimies”. Et siis ole ainoa …

  Tykkää

Kommentointi on suljettu.