Naisen merkit

Naiset ovat omituisia. Mutta onneksi minä en lakkaa pitämästä tuosta omituisuudesta. Varsinkin eräs asia jaksaa ihmetyttää minua. Naiset jättävät aina merkkejä itsestään. Minun tapauksessani se on hiuslenksu (vai miksi sitä kutsutaan). Jokainen asunnossani yöpynyt nainen – siis aivan jokainen – on jättänyt jälkeensä hiuslenksun. Kirjoituspöytäni laatikosta löytää naisvieraitteni historian etsimällä hiuslenksuja.

Se, miksi naiset jättävät jälkeensä merkkejä on aivan ilmiselvää, mutta mitä nämä hiuslenksut kertovat naisesta? Tai siis, mitä hän haluaa minulle kertoa itsestään? Jos naiset katsovat miehessä kenkiä, niin minä katson naisessa hänen jälkeensä jättämää hiuslenksua.

Tavalliset – ne sellaiset pörröiset – lenksut kertovat tietystä mielikuvituksettomuudesta yksityiskohtien kohdalla. Miksi muuten ne ovat miltein jokaisella vihreitä? Asun kanssa riitelevät värit lenksussa kertovat, että viimeistely on jäänyt ajattelematta.

Toinen merkittävä asia on, minne nainen hiuslenksunsa on jättänyt. Keskelle pöytää jätetyt lenksut haluavat selkeästi alleviivata naisen paikallaoloa. Sitä ei missään nimessä saa jälkeenpäin unohtaa. Sängyn vierestä lattialta löydetyt lenksut kertovat nopeasti hyppäämisestä sänkyyn. Seksi oli vierailun tärkein anti kummallekin. Kirjahyllyyn piilotettu lenksu taas kertoo naisen olevan vielä hieman tyttö, joka päätti tehdä tuhman seikkailun.

Vaikka Superchick + Salarakas on aivan omaa luokkaansa, niin häneltäkin jäi hiuslenksu. Se on tumman- ja vaaleanruskeasta kudottu lenksu, joka sopii täydellisesti hänen tummanruskeiden hiustensa kanssa. Ja lenksu löytyi keskeltä sänkyäni. Tehkää omat johtopäätöksenne … Tätä ei pidä pudottaa kirjoituspöydän laatikkoon.

lenksu.jpg

27 vastausta artikkeliin “Naisen merkit

 1. Tuosta lenksusta voisi päätellä, että superchikalla on paksut hiukset, koska se metalliosa on irronnut ja lenksu on katkeamisen partaalla. Paksut siksi koska lenksun haluaa kieppauutta kaksi kertaa ponnarin ympärille, ja perusmitta on melko kireä normaalia paksumpihiuksisella.

  Todella kiinnostava blokkaus muuten. Itsekin ollessani pitkähiuksinen aina hukkailin lenksujani (ihan tiedostamattani 😉 sinne tänne.

  Tykkää

 2. Ikiaikainen rengastustekniikka. Jätä miehen luolaan jotain omaa ja muut naiset huomaa sen…

  Tykkää

 3. Joo, hiuslenksut ovat kuin vasemman jalan sukat — hirveä hiuslenksupeikko piilottelee niitä omistajiltaan.

  Esim. itse ostan kerran kuussa paketin uusia hiuslenksuja ja kohta kaikki ovat taas kadonneet. Veikkaan että syy niiden katoamiseen on se, että yleensä ne kiskoo päästään unissaan, suihkuun mennessään tai kiihkoissaan esileikin aikana… Ja siksi ne ajautuvat omituisiin paikkoihin eiväkä ns. omalle paikalleen (mikä ikinä se onkaan).

  Tykkää

 4. Leena,

  Olet uskomattoman tarkkanäköinen. Yritin juuri etsiä sängystäni ja sen vierestä sekä alta kadonnutta metalliosaa. Ei löytynyt. Mutta olisiko tapauksessa oikeasti ilman metalliosaa oleva lenksu. Tumma osa nimittäin loppuu erittäin taitavaan liimaukseen. Pitää tarkistaa Superchick + Salarakkaalta.

  Evi,

  Minun kirjoituspöydän laatikosta niitä löytyy. Heh heh …

  tim73,

  Tässä tapauksessa olen mielelläni rengastettu. Jos vapaus on suuri vankila, niin …

  Kutri,

  Sinähän olet naimisissa ja silti lenksut kadoksissa. Mutta en ole epäillytkään teidän avioseksin intensiivisyyttä. Siihen pitää pyrkiä. Propsit siitä.

  Tykkää

 5. Meillä vaimon hiuslenksut, joita ”tukkajutuiksi” kutsutaan, eivät huku aivan niin usein, sillä minulla on tapana aina silloin tällöin käydä kaikki mahdolliset paikat läpi (ja niitä riittää) ja kantaa ystävällisesti lenksut parinkymmenen nipuissa vaimon meikkipöydälle.

  Tämä sekä ärsyttää että huvittaa minua – enemmän kyllä jälkimmäistä.

  Tykkää

 6. Se on ihan fakta, että jos miehet laittavat sukkia pesukoneeseen ja niistä vain oikean jalan sukat tulevat takaisin…niin naisilta kyllä hukkuu noita hiuslenkkejä, pinnejä, klipsuja, you name it…niitä ei vaan aamulla erota sen kaiken muun roinan joukosta kun on kiire ulos…sillä hississähän on peili…

  Tykkää

 7. Jesss,

  Minä olen taas suorastaan haltioitunut näistä ”jäljistä”. Vaikka homma ei jatkuisi aamun jälkeen, niin silti jaksan pidellä sormieni välissä lenksua ja muistella ohitse kiitänyttä kiimaista yhteiskokemusta. Kutsukaa minua romantikoksi. Olen siihen täysin syyllinen …

  Tykkää

 8. Loistava aihe, Janne!

  Minulla hiuslenksut eivät koskaan ole asun mukaan vaan hiusten värin mukaan. Lenksuja katoaa niin paljon, että olisi mahdotonta valita väreistä, siksi värimaailma on nykyään musta ja sininen. Ja yleensä laitan tukkaa siinä vaiheessa, kun en ole vielä päättänyt mitä puen päälle. Minulla on lenksuille oma kippokin, mutta silti ne päätyvät aina ihan muualle.

  Niitä kammottavia pörrö- tai turkislenkuroita sanotaan kai ”hiusdonitseiksi”. Mä laitan ennemmin vaikka kuminauhalla hiukset kiinni kuin jollain helvetin pitsisukkanauhalla.

  Mutta mikä hiuslenksu on englanniksi? Sitä oon miettinyt jo pitkään.

  Tykkää

 9. Jotain nämä hiuslenksut kertovat myös sinun naismaustasi -pitkähiuksiset taitavat olla in 😉

  Tykkää

 10. Minulta eivät huku hiuslenksut mutta sen sijaan kylvän ympärilleni pinnejä. Eräskin herraseuralainen palautti niitä rohkean kourallisen, kun muutti pois asunnostaan ja loppusiivousta teki.

  Suosikkipinnini, hopeanvärinen ja kapea, jonka kärjessä pieni, viisisakarainen tähti, on kuitenkin edelleen kateissa…

  Tykkää

 11. ”Tavalliset – ne sellaiset pörröiset ”

  Tämä on kyllä kaukana tavallisesta ja lähellä menneitä vuosikymmeniä 😉 !

  Tykkää

 12. Janne, kyllä tuo vaikuttaa siltä että siinä olisi joskus ollut se metalliosa. Tunnistan muodon hyvin koska minulla aina sinkosi ne metallit irti jossain vaiheessa. Paksut hiukset tai muuten lenksua kiristävä kampaus saavat kiinnikkekohdan venymään liikaa ja lenksu hajoaa jossain vaiheessa — jos lenksu todella säilyi hukkumatta pitemmän aikaa.

  Kiinnostavaa on silloin kun kaksi hiuslenksujen käyttäjää seukkaa. Lenksut on aina sekaisin ja väärässä kämpässä, mutta sitten voikin käyttää rakkaan lenksua mikä on aika romanttista.

  Tykkää

 13. Tässähän melkein alkaa tehdä mieli kasvattaa pitkä tukka takaisin… 🙂 Vaan mitä voi ex-pitkätukka tehdä nurkkiin kertyneille hiuslenksuille? Mulla olisi tarjolla niitä melkoinen kasa. Pompuloista en ehkä silti tohdi luopua.

  Tykkää

 14. Mindy,

  Näin mehukasta aihetta ei SchizoBlogissa ole tainnut olla aikaisemmin. Katsotaan mitä kaikkea tässä vielä tulee postailtua aiheesta.

  Anna,

  Tuota minäkin tulin ajatelleeksi. En kyllä mittaa ihmisiä hiusten pituuden mukaan. On sitä oltu ihastuneita lyhythiuksisiinkin. Mutta flaksi näyttää käyvän ainoastaan pitkähiuksisten kanssa. Se varmaan kertoo jotain pitkähiuksisten naisten mausta …

  Veera,

  Otan hiuspinnisi johdosta osaa suruun. Kaikki punatähtiä sisältävä on aivan liian arvokasta hukattavaksi.

  Leena,

  Kun minulla oli pitkät hiukset, en koskaan käyttänyt niitä ponnarilla. Tykkäsin siitä että hiukset hulmusivat tuulessa ja paiskautuivat vasten kasvoja.

  Marjut,

  Siitä vaan pitkiä hiuksia kasvattamaan, jos siltä tuntuu. Mutta voithan sinäkin jätellä hiuslenksuja jälkeesi ilman pitkiä hiuksia. Siinä voi ainakin käyttää kurinalaisuutta ja järjestelmällisyyttä. Elikkä kaikki hiuslenksut laukkuun vaan ja radalle … 😉

  Tykkää

 15. Huh, onneksi palasin koti-netin ääreen, muuten en tietäisi vieläkään mitään tästäkään keskustelusta 🙂

  Jänskättää. Kukahan se on. Kiva lenksu.

  Tykkää

 16. Hyvä M,

  Niinpä. Me bloggaajat ollaan vähän tällaisia mielenvikaisia ja omituisia. Sytytään tuleen ihan kummallisista asioista.

  Tykkää

 17. Muudan nainen,

  Minä nyt kirjoita mitä mielessä milloinkin liikkuu. Jos jossain vaiheessa on puute ollut päällimmäisenä mielessä eroottisen elämäni kohdalla, niin silloin tämä puute väistämättä näkyy läpi. Mielestäni se on parempi asia, kuin yrittää sepustaa jotain pajunköyttä omasta vilkkaasta seksielämästä, jota ei ole kuin unissa. Seksuaalista turhautumista ei missään nimessä tule peittää, vaan se pitää tuoda esille mahdollisimman julkeasti.

  Ehdotan, että tutustut SeTun toimintaan:

  http://www.kolumbus.fi/janne.toivoniemi/setu/

  Tykkää

 18. netpetu,

  Toi oli hieno animaatio. Kerrankin Flashilla on toteuttu ihan oikeasti liikkeeltä ja painovoimalta vaikuttavaa animaatiota. Ehkäpä noi Flash-tyypit alkaa pikkuhiljaa oppimaan animaatiota. Vaikka Flash ei mikään oikea animaatio-vempain olekaan …

  Tykkää

 19. Lyökö salama päähän, jos veikkailee lisää B-alkuisia bloggaajia top-listalta?

  ƒlkää pelätkö, minä en tee niin. Korkeintaan patentoin ideani.

  Tykkää

 20. Hyvä Alimman tason ihminen,

  Ei salama iske päähän. Kyllä nyt ihmiset ovat lähteneet ihan väärille reiteille tässä kartoituksessa. Sorry.

  Mutta tämä vain alleviivaa asian yllätyksellisyyttä vähän jokaiselle. Tällä kertaa saa yrittää arvata vaikka kuinka monta kertaa. En kuitenkaan paljasta, jos joku osuu oikeaan.

  Tykkää

 21. Nyt on pakko kommentoida. Tavallinen ohut hiuslenksu (niin kuin tuo Superchickin jättämä) on lontooksi ponytail holder taikka hair ribbon (tai pelkkä ribbon). Ja kuten Turhan tiedon mestari jo kertoikin, hiusdonitsi (tuo kauhea ysärijäänne, hiuslenksu kangas- tai – brrr! – turkispäällysteellä) on scrunchie. Näillä on vissi ero! 😉

  Tykkää

Kommentointi on suljettu.