Balladisytkäri

Jokainen jäähallikeikalla ollut henkilö on kokenut hitaan biisin aikana syntyvän sytkärien liekeistä muodostuvan meren, joka valtaa katsomon. SimpleBitsin Dan Cederholm huomasi Duran Duranin keikalla asioiden muuttuneen. Ilmassa ei enää heilunut sytkärien liekit vaan kännyköiden näytöt. So 21st Century.

4 vastausta artikkeliin “Balladisytkäri

 1. Taannoisella virvoitusjuomayhtiön järjestämällä Avril Lavignen Suomen-keikalla oli lämppäribändin aikana – en kuollaksenikaan muista nimeä – nähty sama ilmiö. Näin kertoi keikka-arviossaan Hesarin J. Jokelainen.

  Laulaja oli kehoittanut, että jos ei ole stendareita, niin pistäkää kännykät ilmaan.

  Tää on tätä päivää tää.

  Tykkää

 2. No ainakin paloturvallisuuden kannalta edullisempaa…mutta mielenkiintoista, ainakin minun mielestäni, on se, että Durtskut esiintyvät piiitkästä aikaa alkuperäiskokoonpanolla. Ainakin Conan O’Brienissa olivat kaikki kolme Tayloria mukana. Uusi tuotanto vaan ei ikävä kyllä yllä 80-luvun alun levyjen tasolle. Tämä samainen piirre vaivaa nykyään kaikkia jo aikoja sitten levyttäneitä rock-bändejä.

  Ja vielä kerran iso SORRY kun tämä mun yksinpuhelu ei oikein vastannut puheena olevaa asiaa.

  Tykkää

Kommentointi on suljettu.