Design-bong … anyone?

Eric Doeringer kuuluu näihin mielenkiintoisiin nykytaiteilijoihin, jotka pyrkivät rikkomaan taide-esineiden ja tavallisten esineiden välisiä raja-aitoja. Hänen design-bongit ovat suorastaan nerokkaan hienoja. Voin jo kuvitella kuinka jossain näyttelyssä muutama pottapää menee täyttämään piipun ja pistää savuksi … Pitää tehdä toimarille hankintaehdotus alla olevasta härvelistä. Olisi asiakkailla hieman ihmettelemistä, että ”mitäs nää jätkät oikein täällä duunaa?”. Heh heh …

design_bong.jpg

3 vastausta artikkeliin “Design-bong … anyone?

  1. joo… heh heh… mutta missä olikaan se sisältö… tai missä se taide?

    Tykkää

  2. I’ve said it before.

    Some other points to note I think, are that, well how to do this as efficiently as possible. Hmm. The once obvious solution becomes clouded. Well ok here goes.

    Tykkää

Kommentointi on suljettu.