Blogimiitti Countdown 3 … 2 … 1 …

psycho_beach_party.jpg

Ja jos joku ei vielä ole kuullut/lukenut asiasta, niin muistutetaan vielä kerran (ja huomenna vielä kerta kiellon päälle). Huomenna eli perjantaina 17. kesäkuuta klo. 19 -> järjestetään taas yksi legendaarisen maineen saavuttaneista blogimiiteistä. Paikkana toimii ”vanha kunnon” ravintola Toveri (Kolmannen linjan ja CastrÈninkadun kulmassa).

Paikalle kannattaa saapua, koska muuten jää paitsi kaikesta siitä (ja varsinkin seurauksista), mistä tullaan puhumaan seuraavien viikkojen aikana blogosfäärissä. Ja koska kyseessä on kesämiitti, niin miitin teemana on The hottest of the Hottest. Pukeutuminen ja asenne sen mukaiseksi … please.

Ja kuten aina ennenkin, niin kutsu on kaikille avoin. Kaikki ovat tervetulleita ja ensikertalaisille annetaan lempeä ensikohtelu. Emme ole heti puremassa (se tapahtuu vasta jatkoilla …).

2 vastausta artikkeliin “Blogimiitti Countdown 3 … 2 … 1 …

Kommentointi on suljettu.