BISNES.FI

SchizoBlog suosittelee tutustumista Bisnes.fi lehden uusimman numeron juttuun ”Puhetta radiosta”.

Update: Nimim. Kool and the Gang ilmoitti jo kommentissa uutisesta, että koripalloilun paras sekopää Dennis Rodman saapuu juhlistamaan eukonkannon 10-vuotista taivalta. Siis Dennis Rodman!!

5 vastausta artikkeliin “BISNES.FI

  1. Podcasting ei varmastikaan tule jyräämään radiokanavia kokonaan pois, mutta radion uudistuminen digitaalisen maailman tarpeita varten ei mielestäni tule tapahtumaan nykyisellä konseptilla. Tulevat ”On Demand” -palvelut eivät tuo sitä kaksisuuntaisuutta, jota radio voisi olla.

    Radio nykyisessä muodossaan ei ole tätäpäivää, mutta valitettavasti yhtä vähän tätäpäivää on Suomikin. Oma pointtini on se huoli, että Suomi on tipahtanut pahemman kerran kehityksestä ja kyseessä ei ole mikään kriittisen etäisyyden ottaminen kehitykseen, vaan ihan vain paikallaan junnaaminen.

    Tykkää

Kommentointi on suljettu.