Blogosfäärin tapahtumista

Sanonpa minäkin asiasta sanasen. Voi Mindy minkä teit. Taputan käsilläni golf-aplooreedauksia sinulle. Olet sankarini. Mutta samaan hengenvetoon minun on mainittava, että en seurannut kovinkaan aktiivisesti proosakokeiluasi. Tämä ei tarkoita, että pitäisin sitä huonona. En seurannut sitä siitä yksinkertaisesta syystä, että Hassuja heräämisiä oli ainoa ”päiväkirja”, jota seuraan/seurasin. Olen niin fakkiintunut tähän ”blogi sisältää linkkejä” -skeneen, että nämä päiväkirjat eivät minulle aukene – paitsi sinun.

Ja onnea uudelle seurustelusuhteellesi. Toivottavasti tämä ei tarkoita sitä, että sinulla ei enää jää aikaa ihmissuhde-höpinälle sushin äärellä.

Sedis on ratkaissut ikuisen ongelma. Kuinka saavuttaa lukijat palaamaan blogin äärelle yhdella ainoalla postauksella. Todella nerokasta. Olet toinen sankarini (olet aina sitä ollut …). Oma yritykseni samaan kalpenee rinnallasi (ja tämä sattui sattumalta samaan aikaan sinun neronleimauksen kanssa … uusi trendi?).

Mitä taas yleisökilpailuuni tulee, niin oikeaan osuneita vastauksia siellä on voinut olla tai sitten niitä ei ole vielä yhtään. On turha luulla, että paljastan tässä yhtään sen enempää … salaperäistä.

Jatkamme harjoituksia …

10 vastausta artikkeliin “Blogosfäärin tapahtumista

 1. Niinpä. Blogin ja päiväkirjan välinen ero on aika hämärä. Itse en mielestäni kovinkaan puhdasoppista päiväkirjaa pidä. Olenhan minä kerettiläinen ja muutenkin inhottava hereetti.

  Tykkää

 2. Hyvä pni,

  Kyseinen kohta postauksessa viittaa Mindyn taannoiseen postaukseen, jonka otsikko oli ”Hei mulla olisi yksi linkki”. Kyseessä on siis ”sisäpiirivitsi”. Joten omenat ja päärynät ovat sekaisin ihan tarkoituksella. Olen pahoillani, jos tämä on aiheuttanut kohtuutonta kognitiivista rasitetta 😉

  Tykkää

 3. Tässä on nyt menny kuule koko sunnuntai ihan fläskiks. Vähempikin ajaa miehen ryyppäämään.

  Tykkää

Kommentointi on suljettu.