All rights reserved?

Jostain syystä sähköpostiosoitteeni oli lisätty Vihreiden Nuorten ja Opiskelijoiden liiton (ViNO) tiedotteen sähköiseen jakelukanavaan. Ihan kiva. Onhan SchizoBlog jo monessa yhteydessä tunnustettu kulttuuriin voimakkaasti vaikuttava kanava. ViNO on nyt kuitenkin julkaissut verkkojulkaisun All rights reserved? (pdf), joka keskittyy omistusoikeuteen digitaalisessa maailmassa. Suosittelen tutustumista julkaisun tekstiversioon, jonka ulkoasu on kuin suoraan netin esihistorialliselta aikakaudelta (ja tämä on siis erittäin myöteinen lausunto).

Jäämme odottamaan Kokoomuksen, Demareiden ja Vasemmiston vastaavaa nettijulkaisua. Vai ehtiikö Keskusta ensin?

Väliaikatiedote: SchizoBlogin suuressa yleisökilpailussa ei valitettavasti vieläkään ole tullut yhtään oikeaa vastausta. Helpotamme siis asiaa tämän verran.

5 vastausta artikkeliin “All rights reserved?

 1. No mutta sehän oli hauska – tosin ei kovin lukijaystävällinen. Toivottavasti vihreä-musta-yhdistelmä ei karkoita pois niitä lukijoita, joille olisi hyödyksi perehtyä asiaan.

  Varo noita vihreitä ja etenkin demareita: kun ne kerran saavat otteeseensa minkä tahansa tiedotuskanavan kautta, niin irti ei pääse millään! 🙂 Ei auta vaikka muuttaa osoitetta, kaupunkia, lääniä, puhelinnumeroa, sähköpostiosoitetta – aina tulee viesti perille!

  Tykkää

 2. Jos joku poliittinen, aatteellinen tai muu samaan kategoriaan kuuluva yhteisö ottaa minut kanavakseen, niin taitaa se onnettomuus olla ihan heidän – ei minun. Kun pirulle antaa pikkurillin, niin se vie koko käden ja syyttää siitä, että loppu keho ei tullut paketoitua. Heh heh …

  Tykkää

 3. se on se kirjailijaelämää manninen? tai sitten se blogstarin typykkä… no sanotaan manninen

  Tykkää

Kommentointi on suljettu.