Garden of Sweden

Jaahas. Taas ovat ruotsalaiset tekemässä sitä, mikä tuntuu olevan suomalaisille ylivoimaista. Garden of Sweden on blogi, joka markkinoi Svedka vodkaa kuitenkin ilman bannereita ja muita aataminaikaisia mainosskeidoja. Blogin tarkituksena ei ole olla enempää eikä vähempää kuin ”the Internet’s Ultimate Guide to Adult Entertainment”.

Jatko näyttää mikä tulee olemaan Garden of Swedenin kohtalo, mutta näin ensivilkaisun perusteella voin sanoa, että länsinaapurista löytyy ymmärrystä asialle. Jäädään odottamaan suomalaista vastinetta … anyone?

3 vastausta artikkeliin “Garden of Sweden

  1. Ei mainoksissa mitään vikaa ole, jos ne on tehty hyvin. Hyvä mainos on parhaimmillaan informatiivinen ja hyödyllinen, mutta ei kuitenkaan tiedote. Kyllä minä mieluummin seuraan hyviä mainoksia kuin huonoja. Koska niistä ei pääse eroonkaan …

    Tykkää

  2. MIksei näil sivuil puhuta lainkaa jääkiekosta?? vähän miehisemmist asioita.

    Tykkää

Kommentointi on suljettu.