Pahuus saapuu kaupunkiin omituisen auringon paisteessa

syntsa_muija.jpg

Olen juuri kotiutunut pahuuden pesästä. Tähän asti olen välttänyt rahoittamasta pahaa ja ilkeää SK:ta (koska hän on inhottava hiirulainen mieheksi ja muutenkin oksettava yksilö). Mutta pahuuden pesän kunniaksi on mainittava (rehellisyyden nimissä), että sen tanssilattia on tanssijan paratiisi. Tilaa riittää ja ympärillä parveilee kauniita vastakkaisen sukupuolen edustajia. Miksi te kotimaan urhot ette tanssi? Jätätte kaikki naaraat tällaiselle pienelle pirulaiselle (kiitän ja kumarran) …

Ja asiasta kukkaruukkuun. Syntetisaattorin Linda Brava (kehoitan imuroimaan videon ja katsomaan sen). Kiitos Anssi. Olet taivaan lahja ihmiskunnalle.

2 vastausta artikkeliin “Pahuus saapuu kaupunkiin omituisen auringon paisteessa

  1. Tuo nainen on loistava! Olen sanaton! Kauhustakin hieman!

    Jos vaihtaisi vaatteita, ja asennetta, ja istuttaisi sen rock-, metalli- tai heavybändiin, hän voisi olla ilmiö.

    Aivan loistava muusikko, vaikka outousarvo saakin mielen hämmentyneeksi ja kaksijakoiseksi. :D: Musiiki, jossa sekoitetaan jazzia, kansaniskelmää ja psycho-discoa aivan tolkuttomalla spiidillä ei voi olla pelkästään huonoa.

    Tykkää

Kommentointi on suljettu.