Smallville ja amazon.de

Minun on tunnustettava, että Smallville on suuri suosikkini. Jotain siinä vain on, kun Teräsmies elää pikkukylässä ja elää loppujen lopuksi aika tavallista teinielämää. Ja ennen kaikkea sarjan Lex Luthor on aivan käsittämättömän siisti hahmo. Valitettavasti jostain käsittämättömästä syystä käännän kanavaa tai laitan television aina auki sunnuntaisin silloin, kun jaksosta on kulunut jo yli puolet.

Tein tänään sitten lopullisen päätöksen ja tilasin kaksi ensimmäistä tuotantokautta DVD-boxina. Nyt ei televisionautinto ole kiinni lähetysajoista. Huomasin samalla, että Saksan Amazon on kaikkein huokein paikka ostaa DVD:eitä. Britti-Amazonissa yksi boxi maksoi 85€ (ilman lähetyskuluja), kun saksalaisesta Amazonista kaksi boxia sai lähetyskuluineen 70 eurolla. Okei. Kaupan päälle saa rumat saksalaiset kannet, mutta mitäs sitten …

6 vastausta artikkeliin “Smallville ja amazon.de

 1. Ihmettele sitten halpaa hintaa, kun postittavat ne saksaksi dubattuina ja ilman kielivalintaa 🙂

  Tykkää

 2. Onneksi DVD-julkaisut ovat nykyään kansainvälisiä, jossa on yhdessä paketissa kaikki kielet. Kannet tarvitsee lokalisoida. Tulee halvemmaksi julkaisijalle. Ja totta kai mä tarkistin spekseistä, että siellä lukee ”Sprachen: Deutsch (Stereo)† Englisch (Stereo)† Spanisch (Stereo)”.

  Tykkää

 3. Smallville – Series 1

  In stock.

  Usually dispatched within 24 hours.

  our price: EUR 67.49 Delivered

  Smallville – Series 2

  In stock.

  Usually dispatched within 24 hours.

  our price: EUR 67.49 Delivered

  englannin kielistä kaikki ja ilmaiseksi sendittynä kotiin. (play.com)

  Tykkää

 4. Sitä paitsi play.commin tavara voi jäädä tulliin, jos hinta on yli 45Ä (muistaakseni). Eli siis nimenomaan tuotantokausiboksit, aina. Ei uskalla tilata.

  Tykkää

Kommentointi on suljettu.