Lukijapalautteesta

finger_heart.jpg

Aprillipilani näytti kirvoittaneen hieman palautetta niin kommenttiosastolle kuin mailboxiinkin. Koska olen ylimielinen narsisti ja muutenkin kusipää, niin en yleensä jaksa vaivautua näiden takia antamaan yksityiskohtaista vastapalautetta, mutta annetaan nyt sitten tämän kerran … Ohitan Visukintun kommentit … ihan vaan, kun tekee mieli tehdä niin.

Raija luuli näiden saatanallisten sivujen loppuvan, mutta voin vakuutta tämän vihtahousun innoittaman synnillisen rienaamisen ja julkean narsistisen itsekorostuksen jatkuvan ainakin huhtikuulle 2006 saakka (silloin pitää uudistaa serveritilan tarjoajan maksu).

Kim ei näytä innostuvan siitä, että tämä ”keinointellektualsimi jatkaa juoksuaan” ja että ”tekoperseily ja viisastelu vaan jatkuu…”. Aivan niin. Se Esa Saarisen tähtioppilas, joka jäi ilman median kiinnostusta, yrittää näin luoda omaa mediauraansa ihan omin avuin. Perseestähän se on, kun ei pääse lehtien palstoille millään muilla avuilla (kuten myöhäisteini-iällä kirjoitetulla keskitason alatasoisella väitöskirjalla).

Superurpo lähettää pusuja. Pusi pusi sinnekin vain …

Ja nimimerkille ”Haista vittu”, joka lähetti henkilökohtaista palautetta, että minun olisi parempi lopettaa netin saastuttaminen huonoilla jutuillani, voin sanoa, että lopettaisit blogini saastuttamisen vierailuillasi. Kumpikin voittaa siinä.

Viettely-yrityksen lähettäneelle Hansille (ilman sähköpostiosoitetta (???)) joudun valitettavasti ilmoittamaan, että olen tylsästi heteroseksuaalisesti orientoitunut mieshenkilö. Eikä lähitulevaisuuden suunnitelmiini kuulu laajentaa seksuaalista repertuaariani sinne ”rajan iloisemmalle puolelle”. Mutta lähetä ihmeessä se sähköpostiosoite, niin tiedän kehen ottaa yhteyttä, jos sille päälle jossain vaiheessa satun tulemaan.

No niin. Toivottavasti kaikki ovat nyt tyytyväisiä. Teidät on huomattu ja teidän palautteeseen on reagoitu. Nyt tämä narsismi-kone lähtee shoppailemaan ja nauttimaan mahtavasta seurastaan … hah!!

3 vastausta artikkeliin “Lukijapalautteesta

  1. Hyvä. Jatka vaan kommenteista huolimatta (tai niiden takia) omalla linjallasi. Täytyy kyllä kunnioittaa egoasi (joka taitaa olla talon kokoinen!) : )

    Tykkää

Kommentointi on suljettu.