Päivän dorka

Iltapäivälehdilla ja muilla juorujournalismia julkaisevilla tahoilla näyttää olevan aina tilaa yhdelle typerälle miehelle, jolle annetaan palstatilaa nolata itsensä julkisesti kerta toisensa jälkeen. Kyläkauppias Vesa Keskinen on kunnostautunut tässä puuhassa viime aikoina varsin ansiokkaasti. Just Sopivasti on avautunut tästä asiasta sen verran syväluotaavasti, että ohitan tässä kohden oman analyysini aiheesta.

Olen vain huolestunut suomalaisesta hetero-miehestä mediassa. Näyttää siltä, että jos mies ei ole julki-kaappihomo, niin hän esiintyy mediassa yleensä aika säälittävällä tavalla. Minne kaikki kunnon elvikset ovat hävinneet? Minä kaipaan tosi sankareita eikä mitään puotipuksuja, jotka eivät osaa käsitellä paria naista samaan aikaan. Minä kaipaan miehiä, joille avioliiton ulkopuoliset suhteet ovat ”panoja” ja ”pokia” eikä mitään ”salarakkaita”.

Ai niin. Ja päivän polttavin kysymys – Oletko sinä(kin) salafeministi?. Kuka uskaltautuu julistautua julkisesti olevansa salafeministi? Anyone?

3 vastausta artikkeliin “Päivän dorka

  1. paskat.. ilmeisesti kommentit lähtee vaikkei mitään tunnu tapahtuvan (sivu ei lataudu uudestaan)

    Tykkää

Kommentointi on suljettu.