Kahden peniksen mies

Jotkut eivät sitten osaa tyytyä yhteen. Pitää lähteä kikkailemaan kirurgin kanssa.

”Man with two penises loses wife”

Vaimo ei ollut oikein tykännyt miehen tempauksesta. Oli pakannut tavarat laukkuun ja lähtenyt samantien menemään. Voisin minäkin olla aika häkeltynyt, jos parteri tulisi eräänä päivänä kotiin kolmen rinnan kanssa. [via sexblo.gs]

2 vastausta artikkeliin “Kahden peniksen mies

  1. Oh eikä kolmirintaisuus olekaan miesten unelma?

    vrt. Eccentrica Gallumbits, Eroticon 6:n kolmirintainen huora, Linnunradan käsikirjasta

    Tykkää

  2. Ei se välttämättä ole unelma. Mutta eihän sitä tietenkään tiedä ennen kuin näkee ja kokee. Voisi sitä kuitenkin hieman ihmetellä, kun sellainen vastaan kävelee. Ja seksi ei välttämättä ole ensimmäinen asia, mikä mieleen tulee … Mutta eihän sitä koskaan tiedä.

    Tykkää

Kommentointi on suljettu.