Naistenpäivää

SchizoBlog toivottaa (senkin uhalla, että leimaannutaan taas nössöiksi ja auttamattomiksi romantikoiksi) hyvää kansainvälistä naistenpäivää kaikille naislukijoille muille samanhenkisille.

Aamulla oli mennä aamukahvit rinnuksille kun Maikkarin aamulähetyksessä tulvi korviin audiovisuaalista flashbackia suoraan 20 vuoden takaa. Joku tantta oli taas paasaamassa siitä kuinka naiset Kreikassa osaavat korostaa naisellisuuttaan ja suomalainen nainen on harmaan epänaisellinen.

Whatta bullshit!! Suomalainen naisellisuus on jotain aivan muuta kuin muunmaalainen naisellisuus. Luulisi, että 90-luvun jälkeen tuollaista latistamis-propagandaa ei kukaan aikaansa vähänkään seurannut päästäisi suustaan.

Eli kukkikoot naisellisuus koko kirjossaan ja kaiken maailman universalistit voivat vaipua jonnekin unohduksen syövereihin … syvälle.

8 vastausta artikkeliin “Naistenpäivää

 1. Tarkoituksenani oli ”tantatella” tanttaa ei sinänsä naista. Ja se, mikä hänestä silmissäni teki tantan oli juuri hänen näkemyksensä jostain universaalista naisellisuudesta jota hänen mukaansa kreikkalaiset naiset osaavat ilmentää suomalaisia naisia paremmin. Hän ei missään vaiheessa edes pohtinut, että naiseus voisi olla laaja-alainen ilmiö, jota voidaan ilmentää monella eri tavalla.

  Minulle tällainen henkilö on tantta sukupuolesta riippumatta.

  Tykkää

 2. OK, näillä tarkennuksilla menköön. Mutta koska näillä ”tanttamaisilla” näkemyksillä varustettuja ihmisiä on sekä miehissä että naisissa (miehissä jopa yllättävän yleisesti olen antanut itseni kuulla miesten kertovan, että esimerkiksi etelämaalaiset naiset, virolaiset naiset ym. ovat naisellisempia ja huolitellumpia ja tuovat naisellisuutensa esille suomalaista paremmin), niin älkäämme nimitelkö ääliötä sukupuolisidonnaisella termillä. Sanokaamme häntä ihan vaan vaikka mäntiksi.

  Tykkää

 3. Tarkoituksena nimityksen kanssa oli alleviivata sitä tosiasiaa, että joskus pahimmat ”latistuksen mankelit” tulevat omasta leiristä …

  Tykkää

 4. Hyvä jumala sentään. Näin helposti sitä saa tädin puolelleen. Ota tästä pullaa, viisas Janne-kulta. Hyvää naistenpäivää!

  Tykkää

Kommentointi on suljettu.