9 vastausta artikkeliin “Koira ei ole ihminen

 1. ”Moves with your dog!”, tässäpä kertakaikkiaan mullistava uusi feature vaatteille.

  Tykkää

 2. Pakko myöntää että omalle koiralle on joskus tullut puettua vanha villapaita päälle. Lähinnä kyllä siksi kun on ollut paukkupakkasia ja lyhytkarvainen koira palelee ilman. Mutta en silti kesällä/sisällä kiusaisi koiraa tuollaisella.

  Tykkää

 3. Mä en tiedä koirista oikein mitään. Kai ne hikoilee kielensä kautta, joten ei ko. viritelmä aivan tappava olisi, mutta luulis että silti kohtuullisen ankea viritelmä pitää päällä pidettynä.

  On se maailma jännä paikka. Tai ainakin toi yksi maa.

  Tykkää

 4. Koiraparat! Mahtaa niillä olla hieman nolo olo tuollaisissa karvanmyötäisissä asusteissa.

  Sivulla on kyllä pari huvittavaa ja helposti kyseenalaistettavaa myyntilausetta: ”Helposti päälle puettava” – taatusti. Tulee mieleen syksy jolloin yritin totuttaa meidän pitkäkarvaista ja matalaa vanhaa rouvaa kuratakkiin. Turha kai kertoakaan kumpi voitti, ihminen vaiko kotieläin.

  Ja ”suojaa kotia koirankarvoilta”. Jos karvat haittavat, niin kannattaisi varmaan alun pitäenkin olla hankkimatta kotiin karvastavaa elukkaa, eikä kiusata sitä tuollaisella ammattipainijan kumiasulla.

  Tykkää

 5. … jos muuten joku tätä lukeva käyttää koirastaan vakituisesti persoonaprononiminia ”hän”, pyydän anteeksi ryöpytystäni. Olisin kuitenkin kiinnostunut kuulemaan perustelut moiselle (minua hirvittävälle) käytökselle.

  Tykkää

 6. Rakkailla otuksilla on yleensä virallisten nimiensä lisäksi niin monta lempinimeä, että väliin livahtaa myös satunnainen ”hän”. Itse yleensä käytän sitä silloin kun haluan korostaa kyseisen eläimen persoonallista – useimmiten vähemmän toivottua – käytöstä. Ems. ”Hän sitten päätti tänään ettei matkusta kuljetuslaatikossa”. Lauseen lausuja (aka minä) on samaan aikaan naamaltaan kirkkaanpunainen, tärisevät kädet ovat täynnä verinaarmuja ja vaatteet pullollaan kissankarvaa.

  Parempina päivinä eläimet ovat myös mitä sattuu; elukoita, otuksia, karvakasoja, katteja, miukuja, petoja, hurttia, piskejä, rakkeja ym. Kaikkien korvaa eivät myöskään nuo viimeiset miellytä sen enempää kuin ”hän”. Eli minkäs teet. Itse en oikein ymmärrä ihmisiä, jotka antavat eläimilleen ihmisten nimiä.

  Mutta tämä puheenvuoro ei tainnut vastata kysymykseesi lainkaan?

  Tykkää

Kommentointi on suljettu.