Uudistuksia

Tarkkasilmäiset SchizoBlogin lukijat ovat jo varmaan huomanneet pienet muutokset ulkoasussa ja yleisilmeessä. SchizoBlog tarjoaa myös ajankohtaista palstan tilalla tästä lähtien virallisen trendilistan, joka kertoo sen mikä on juuri nyt sisällä ja mikä aivan ulkona. Listaa seuraamalla ei voi mennä väärään. Samoin SchizoBlogista on tästä lähtien tullut maamme johtavin surrealistisen Hot Rod -viihteen kanava (mitä se on selviää seuraamalla Schizoblogia … tietenkin).

5 vastausta artikkeliin “Uudistuksia

  1. Nörttiblondin sunnuntai viikonloppu-lista

    Jannea mukaillen…. – Kaatuneita blogialustoja 1 – Uudelleen asennettuja blogeja 4 – Uusia blogeja 1 – Leiskoja ja leiskaversioita 8 – Leiskan korjauksia blogeihin 2 – Tapettuja blogeja 6 – Tapettuja kotisivuja 1 – Plugineja 3 – K√§sin copypeistattuja…

    Tykkää

Kommentointi on suljettu.