Fuck Off And Die

Urgent: TiraMisun tytöt ilmoittavat tekstiviestillä SchizoBlogissa, että he eivät kykene päivittämään blogia, koska näyttö räjähti. ƒlkää kysykö miten tuo tapahtui. Minulla ei ollut asiaan osuutta. Toimin vain viestin välittäjänä.

Viiden viimeisimmän kommentin otsikot:

  • lorazepam
  • lorazepam
  • dvd movies
  • sexy girls
  • deep anal fucking

Asensin MTCloseComments pluginin. Kommentointi viikkoa vanhempiin postauksiin on tästä lähtien mahdotonta. Siitä kiitos eräälle tietotekniikan suurgurulle, joka myöskin bloggaa (mutta haluaa pysyä nimettömänä … oih guruutta). Ja viimeisten viiden trackbackin otsikot:

  • texas hold’em
  • online poker
  • online poker
  • online poker
  • online poker

Joten eipä sitten enää trackbackia ole SchizoBlogissa eikä tule. Ehdottaisin maailmanlaajuista rangaistuskäytäntöä spammin levittäjille. Rangaistus olisi sama kaikkialla ja kaikille … sukuelimien silpominen ruosteisella ja tylsällä puukolla (ilman puudutusta tai nukutusta – luonnollisesti). Luulisi siinä tulevan vähän pelotetta.