7 vastausta artikkeliin “Status

 1. Hyvä Jenni,

  On kiva tietää, että muutkin tuntevat yhtä kovaa panetusta tätä blogia lukiessa kuin mitä minä tunnen sitä kirjoittaessa. Minun selainhuumeeni on minun voimakas libidoni. Se on minun aina yhtä raskas, mutta myös aina niin ihana taakka. Minkäs mies tiikeri raidoilleen voi …

  Tykkää

 2. ”Miksei aina voi olla perjantai, perjantai, perjantai? Miksei aina voi olla perjantai, perjantai, perjantaiiiiiiiii…”

  Tykkää

 3. oletko muka alallaan tunnettu sinkkunainen, joka juo teetä, jonka valmistaa japanilaisin seremonioin ja uupumuksesta huolimatta bailaa ankarasti. Ei vittu. Jos toi pistemäärä ei ollut vitsi (kuten varmasti oli), eli olet tosissasi, taidanpa lopettaa blogisi lukemisen.

  Tykkää

 4. Hyvä anonyymi,

  Eiköhän nuo televisiossa esiintymiset ja lehtihaastattelut blogiaiheista nostaneet muutamalla sadalla pisteellä pisteitä ja tietenkään minä en omalle erinomaisuudelleni voi yhtään mitään. Kuitenkin SchizoBlogille jokainen lukija on tärkeä. ƒlä ihmeessä lopeta lukemista. Elämäni on ihmeellistä kaikilla sen osa-alueilla …

  Tykkää

Kommentointi on suljettu.