Mac OS X -ongelma … pahanlaatuinen

Apuva!! Onko kellään hyvää patenttiratkaisua ongelmaani? Mac OS X alkoi temppuilemaan, kun yritin yhdistää bluetoothilla kännykän koneeseen. Bluetooth kuvake katosi yläpalkista ja samalla kello ei enää päivittynyt, vaan näytti yläpalkissa pelkästään sitä aikaa kun kone pistettiin päälle. Samalla kone ei enää mennyt pois päältä omppu-valikon kautta, vaan se jäi junnaamaan paikalleen. Piti sammuttaa kone virtakytkimestä.

Aikaisemmin on onnistunut boottauksen aikana command-option-P-R -näppäinyhdistelmällä samaan koneen solmusta kuin solmusta toimimaan, mutta nyt tuon toimenpiteen jälkeen ei näy käynnistyksessä mitään muuta kuin harmaata ruutua, jossa keskellä omppu-kuvio. Käynnistyksessä pyörivä ”loader” ei näy ja muutenkin kone vaan möllöttää tuossa samassa tilassa tekemättä mitään.

Alkaa mennä hermo …

Update: Ratkesi jo. OS X asentuu jo koneelle … taas kerran.

4 vastausta artikkeliin “Mac OS X -ongelma … pahanlaatuinen

  1. Ei voi pitää paikkansa. OS X:ssä ei ole koskaan mitään ongelmia. BT ja muut toimivat kuin unelma.

    Tykkää

Kommentointi on suljettu.