Propellipään deitti-ilmoitus

Alla oleva ilmoitus oli pakko ottaa mukaan kaupan ilmoitustaulusta. ”ATK-Apua Naisille”??? Miksi ei miehille? On kai näitä ATK-avuttomia ihan kummassakin sukupuolessa. Mutta sitten minulle välähti, että tuohan on ilmiselvä deitti-ilmoitus. Joku propellipää on keksinyt hyvän keinon ansaita hieman lisäansioita ja samalla tavata mimmejä. Omalla tavallaan nerokasta. Toivotan onnea naisen metsästykseen …

atkapuanaisille.gif

Itse pidättäydyn vielä perinteisissä keinoissa, mutta voisihan sitä itsekin keksiä taas jotain omalaatuista. Viimeksi kirjaston tietokantaan omiin asiakastietoihin laitettu lisähuomautus ”Pieni mies, mutta komea!” toi toivotun lopputuloksen … Mitäköhän seuraavaksi?

6 vastausta artikkeliin “Propellipään deitti-ilmoitus

  1. Mielenkiintoinen kysymys on, uskooko toiveikas laatija naisten luulevan ilmoitusta silkaksi avuntarjoukseksi ilman taka-ajatuksia, vrt. syötti? Vai toimiiko ilmoitus hienotunteisena deittiväylänä, jossa molemmat osapuolet ovat tietoisia sen todellisesta tarkoituksesta, mutta ovat kuin eivät olisi, ts. kysyntä kohtaa tarjonnan ja päämäärä on saavutettu?

    Tykkää

  2. Ja sinä otit ilmoituksen mukaasi! Haluatko pitää propellipään ihan vain itselläsi? Jakoon!

    Tykkää

  3. Hyvä kunnianarvoinen Anu,

    Ilmoituksia oli sellaisessa muovitaskussa ja niitä oli RUNSAASTI. Joten en varmaan pilannut toise tsäänssejä …

    Tykkää

  4. Phewww!

    ONNEKSI propellipäät ovat neuvokkaita, printterit toimivat, skitso-janne vastuuntuntoinen, anu huolehtivainen ja maapallo pyörii edelleen kourussaan kohti ikuista, iloista pallomerta.

    Tykkää

  5. Niin! Piis&Luv! Kukkaislapset ei syyllisty siihen, että ottais kaikki ilmoitukset, skannais ne kaikki ja pyyhkis kaikista yhteystiedot. Ei!

    Tykkää

Kommentointi on suljettu.