Maanantaikutosta pukkaa

Naisten ryhmäblogeista omat suosikkini ovat my typo_ ja TiraMisu. Mielenkiinnolla olen seurannut naapurin kaksijakoista ja ambivalenttia suhtautumista Noitapiiriä kohtaan. Jään odottamaan lopputuloksen kehkeytymistä …

Olen jättänyt väliin Skrubun Sunnuntaifemman, koska oma listautumisen kyseisenä päivänä vie minusta kaikki mehut. Siksi osallistunkin tänään naapurin omaan maanantaikutoseen (kysymyksiä hieman muunnellen).

 1. Miksi niin Sedulla on niin monta ravintolaa?
  Koska pääkaupunkiseudulla riittä mauttomia dorkia, jotka luulevat trendikkyyden merkitsevän sitä, että mennään sinne minne muutkin menevät. Laumassa kulkeminen ei vielä tee kenestäkään suosittua. Pitää osata loistaa. Ja yksikään Sedun paikan jonossa seisova ei loista.
 2. Pitäisikö top-listan huippujen saada vip-kortteja sedun ravintoloihin?
  Top-listan huipuille Sedun pitäisi kustantaa illat ilmaiseksi ja vielä maksaa avokätisesti siitä, että he vaivautuisivat niin mauttomiin paikkoihin kohentamaan paikan statusta.
 3. Miksi me emme ole jo top- kympissä?
  Jaa-a. Mistäs minä sen tiedän. Ei Top-10 -listalle pääseminen tee autuaaksi. Tärkeintä on olla rehellinen itselle ja lukijoille. Tai jos siltä tuntuu, niin voihan sitä epärehellinenkin olla. Mikä tuntuu svengaavan milloinkin.
 4. Jos Schizo-Jannen ois pakko mennä sedun ravintolaan mihin se menis?
  Enpä noita tunne, mutta menisin sinne, missä on siistein tanssilattia ja tasokkain baari.
 5. Mikä olisi biisi joka saisi Schizo-Jannen hyppäämään tanssilattialle kyseisessä mestassa? Lyhyt kuvaus tanssityylistä.
  Se olisi varmaan Jimi Castor Bunchin ”Troglodyte” ja tyyli olisi jotain, jota voisi kutsua Travoltan tyylillä hip-hopia groove-asenteella. Koreografiaan kuuluu erittäin kuumia lantioliikkeitä, jotka tasapainottelevat Mick Jaggerin eleiden tavoin koomisuuden ja eroottisuuden välillä.
 6. Jos Schizo-Janne näkisi kyseisessä ravintolassa naispuolisia nimeltämainitsemattomia bloggaajia, miten hän pyrkisi tekemään vaikutuksen.
  Tarjoaisin luultavasti jonkun hienon clamour-drinkin (kuten Cosmopolitan tai Frozen Strawberry Margarita), jonka jälkeen pitäisin yllä mahtavaa seuraani omalla painollani. Loppuillasta jatkot SchizoLandiassa olisivat itsestäänselvyys.

4 vastausta artikkeliin “Maanantaikutosta pukkaa

 1. Minähän en tietolähteitäni paljasta ja kiellän ehdottomasti kaiken ryhmässä tapahtuneen haureuden harjoittamisen. Pois se minusta … Minä olen kiltti pyhäköulupoika, joka punastelee naisten läsnäollessa ja kohtelen heidän arvoansa kunnioittavalla häveliäisyydellä … Ja en koskaan puhu vasten totuuttaa ja …

  Tykkää

Kommentointi on suljettu.