Kuinka kaiken takana on nainen

venus.jpg

Antiikin Kreikan svengaavin jumala on ehdottomasti Dionysos ja tuon ajan tragedioista koomisin ja hauskin on Euripideen Bakkantit. Siinä Dionysos saapuu vuorelta ihmisten keskuuteen hulluutensa tarttuttaneiden naisten (joita kutsuttiin bakkanteiksi) kanssa ja pistää oikein kunnolla hösseliksi. Tällainen bakkanaalinen meno ei voi olla lämmittämättä paatunutta sydäntäni.

Ja tämän hienon johdannon jälkeen on mitä sopivinta siirtyä viime aikaisiin blogosfäärin tapahtumiin. Taannoinen joulukampanjani nosti kunnon myrskyn vesilasissa. Yksikään kirjoituksistani ei ole nostattanut samanlaista vastalauseiden ja kiitosviestien määrää. Kiitos kummastakin.

Jokaisella on oikeus omaan mielipiteeseensä ja mielestäni näitä mielipiteitä saa ilmaista sillä varauksella, että ei pyri kieltämään tai estämään vastakkaisten mielipiteiden ilmaisemista. Täten esimerkiksi rasististen mielipiteiden ilmaiseminen, jossa pyritään nihiloimaan toisen osapuolen arvo omaan mielipiteeseen, ei mielestäni ole sopivaa.

Huvittuneena olen seurannut keskustelua ja erityisesti sitä, että oman sukupuoleni edustajat ovat osoittautuneet kiivaimmiksi joulun puolestapuhujiksi. Samoin nämä edustajat ovat myös osoittaneet suurta kykenemättömyyttä olla menemättä henkilökohtaisuuksiin (joka mielestäni on alhaisinta maailmassa).

Mutta naiset ovat suorastaan riemuiten ottaneet osaa kampanjaani. Osoitan suurta kunnioitusta teitä kohtaan arvon neidit ja rouvat (kyllä pari rouvashenkilöäkin on osoittanut suurta innostusta asiaa kohtaan).

Koko hommahan lähti noin vuosi sitten liikkeelle pyytteettömästä myötätunnostani Misun silloisia elämän ongelmia kohtaan. Toivottavasti nuo kaikki ovat taaksejäänyttä elämää ja aurinko paistaa kirkkaalta taivaalta tänään. Samoin olin niin liikuttunut fan-clubini antaumuksellisesta osallitumishalusta kampanjaani, että tein heille oikein oman vaaleanpunaisen bannerin. Ja tämä oli seurausta vilpittömästä ritarirakkaudestani my typo_n kolmikkoa kohtaan.

Mutta nyt minä en halua enää saada hate-mailia postilaatikkooni. Olen erittäin huolestunut eräistä oman sukupuoleni edustajista, jotka näyttävät kadottaneen huumorin tajun tyystiin. ”Give Peace A Chance”

3 vastausta artikkeliin “Kuinka kaiken takana on nainen

Kommentointi on suljettu.