Menovinkki

Perjantai-illan rankin tapahtuma on ehdottomasti Helsinki Mozilla Party, jossa vuodaan viinaa ja keskustellaan etenkin Firefoxista. Isäntänä ja koollekutsujana toimii Shrike. SchizoBlog suosittelee!!

Valitettavasti en kykene osallistumaan kyseiseen tapahtumaan, koska olen juuri tuolloin Nummi-Pusulassa vanhempien luona vierailemassa. Mutta toivottavasti mahdollisimman moni pääsee paikalle. Kokoontumispaikkana toimii jo useampaan kertaa hyväksi todettu Ravintola Toveri.

Get Firefox!

22 vastausta artikkeliin “Menovinkki

 1. voi murr koko Mozia..

  mä onnistuin saamaan sen sekasin, eikä auta ees uudelleen asentaminen. murr..

  Tykkää

 2. Kävi sitten vanhanaikaisesti MozPartylle. Toveri oli varattu klo 22 asti. Shrike sai onneksi Toverin oveen opastelapun viereiseen pubiin kunnes evakko olisi ohi

  Tykkää

 3. חייל משוחרר

  Our staff places great emphasis on providing stunning customer service and is dedicated to חייל משוחרר. We strive to add a great deal of value to each of our customers and make the funding pro…

  Tykkää

 4. עיצוב חוץ

  Donít live with insecurity, negative thoughts and irrational behavior. Use עיצוב חוץ and get rid of your reactive mind. This information will be reviewed and a determination of acceptance will be made bas…

  Tykkää

 5. עיצוב חוץ

  Donít live with insecurity, negative thoughts and irrational behavior. Use עיצוב חוץ and get rid of your reactive mind. This information will be reviewed and a determination of acceptance will be made bas…

  Tykkää

 6. כיור זכוכית

  Donít live with insecurity, negative thoughts and irrational behavior. Use כיור זכוכית and get rid of your reactive mind. For decades, we’ve believed in building relationships through face-to-…

  Tykkää

 7. אסלה

  We understand that this approach might be considered unfashionable. But if it means helping our clients achieve their goals, whether for אסלה or just financial security, it’s an approach we plan to stick to. The We understand that this approach might be considered unfashionable. But if it means helping our clients achieve their goals, whether for אסלה or just financial security, it’s an approach we plan to stick to. The <a href='http://

  Tykkää

 8. ניאגרה

  So that is what was doing that on ניאגרה. I noticed it about a month ago but so much crap was installed on it from other students. Its really annoying and pissed me off. Thank you for your interest in So that is what was doing that on ניאגרה. I noticed it about a month ago but so much crap was installed on it from other students. Its really annoying and pissed me off. Thank you for your interest in <a href='http:/…

  Tykkää

 9. מטבח

  מטבח is the largest מטבח organization in Oregon and one of the largest writers’ organizations in the United States. Thanks for your interest in מ…

  Tykkää

 10. תחרויות ברמנים

  So that is what was doing that on תחרויות ברמנים. I noticed it about a month ago but so much crap was installed on it from other students. Its really annoying and pissed me o…

  Tykkää

 11. משקאות

  Thank you for your interest in משקאות you are doing a wonderful thing for your community! We understand that this approach might be considered unfashionable. But if it means helping our clients achieve their goals, w…

  Tykkää

 12. לוח שש בש

  This information will be reviewed and a determination of acceptance will be made based on לוח שש בש information. If preliminary acceptance is granted, you will be forwarded the necessary papers to register your…

  Tykkää

 13. לוח שש בש

  This information will be reviewed and a determination of acceptance will be made based on לוח שש בש information. If preliminary acceptance is granted, you will be forwarded the necessary papers to register your…

  Tykkää

Kommentointi on suljettu.