Pam Pum Punk Fuck Anarkiaa!!

Kaikki lapsia hankkineet pariskunnat ja yksinhuoltajat tietävät, että sukulainen tai kaveri, joka tuo lapselle lahjaksi rummun, hakkauspalikat tai jotain muuta erittäin äänekästä ääntä päästävän lelun, vihaa syvästi kyseisiä (tai kyseistä) henkilöä. Lapsi taas rakastaa tuota lelua yli kaiken ja päästää sietämättömän rääkäisyn, jos (ja kun) tuo lelu riistetään häneltä pois. Itselleni tuli samanlainen regressio The Dirty Punk Fuckin’ Anarchy Machine !! parissa. [via Metafilter]

Ei niin, että olisi jäänyt jotain lapsuudesta vaivaamaan näihin päiviin asti … paitsi se yksi meluava vekotin, joka …

Yksi vastaus artikkeliiin “Pam Pum Punk Fuck Anarkiaa!!

  1. Tuo syvästi vihaaminen on ehkä liian jyrkkä ilmaus. Voihan olla, että tälläinen hankinta tapahtuu täysin vilpittömin mielin…

    Tykkää

Kommentointi on suljettu.