Synnistä sielu ty-ty-ty tyydyttyy

Karamelli antoi minulle tänään todellisen Herran lahjan – Herran nimeen (WMV). Video muistuttaa minua elävästi siitä miksi elän antaumuksella synnin, haureuden, riettauden ja rienauksen keskellä. Ja mitä minuun tulee, niin tulen täällä elämään vielä jonkin aikaa … Hallelujaa … beibi.

7 vastausta artikkeliin “Synnistä sielu ty-ty-ty tyydyttyy

 1. Apua! Mulla meni heti silmät kieroon ja korvat luimuun kuin saimaan norpalla. Onneksi se katkesi kesken.

  Tykkää

 2. Ihan kohtuullista stand-uppia. Erityisen rock on tuo trio erektuksen (siis sen alkuperäisen, ei blogimaailman) naispuolinen vastine, joka kilkuttaa hissipianoa taustalla ja väliin tokaisee aina tavattoman kyllästyneesti ”Ameen”!

  Tykkää

 3. Hallelujah! Prrrrraise the Lorrrrrd’ah!!1

  Mitähän mömmöjä nuo ottaa? Vai onko uskossa eläminen itsessään jo sellainen mömmö, että se antaa omituisia kykyjä.

  Tykkää

Kommentointi on suljettu.