Samsung SCH-S250

No niin. Etelä-Korealaiset ovat sitten kehittäneet 5 megapikselin kamerakännykän. Tuollaisen kännykän kanssa kehtaa jo ottaa kuvia muussakin kuin vitsitarkoituksessa. Vielä kun mukaan saadaan kunnollinen videon ja äänen tallennus, niin minäkin olen tyytyväinen. Sitten voisin toteuttaa moblogging ideani täysimääräisenä.

Alla oleva feikkikuva uudesta 5. sukupolven iPodista olisi kyllä mieluinen PDA. Tuollaisen kanssa kännykältäkään ei enää tarvitsisi vaatia niin paljoa.

feikki_ipod.jpg

[via Gizmodo]

4 vastausta artikkeliin “Samsung SCH-S250

  1. Laitteesta mitään tietämättä olen kuitenkin sitä mieltä, että pikselien määrä on vain pieni osa kameraa eikä takaa millään tavalla sitä, että sillä voi ottaa laadukkaita kuvia.

    Manu

    Tykkää

  2. Joo. Eihän pelkästään 5 megapikseliä autuaaksi tee, mutta mitä luultavammin sillä saa hieman parempaa jälkeä aikaiseksi kuin nykyisillä alle megapikselin kameroilla. Ja jos kerran 5 megapikselin kamera on jo kehitetty, niin vaikka sellainen 3 megapikselin kamera kunnon linssilläkin kelpaa … näin aluksi. Heh heh …

    Tykkää

Kommentointi on suljettu.