Fotoblogijournalistinen katsaus tylsän työpäivän päätteeksi

Näillä näkymin olen valvomassa elämäni viimeistä verkkotenttiä. Todella tylsää puuhaa. Aikaa tappaakseni aloin toteuttamaan KobaÔan Nean ehdotusta oveni ”Täällä vartioin minä” kyltiksi. Ja se näyttäisi tältä.

vartioin.jpg

My typo_n Leena on selvästi tykästynyt vanhoihin pulp-kirjojen kansiin. Edellistä kuvaa metsästäessä Google toi aarteittensa kätköistä esiin oman versioni tuosta ihastuksesta. Hmmm … Captain Satan. Sehän voisi olla seuraavan projektini päähenkilön nimi. Ehkäpä …

captainsatan.jpg

3 vastausta artikkeliin “Fotoblogijournalistinen katsaus tylsän työpäivän päätteeksi

  1. Meidän kesämökin vintti on täynnä 50-luvun dekkareita ja muuta nerokasta kirjallisuutta. Viime kesänä sain tuntia ennen kotiin lähtöä spontaanin idean kuvata niitä ja kirjoja. nappasin pikapikaa fotot yli sadasta kirjan kannesta ja olen niillä nyt sitten kuvittanut blokkauksiani, vaikka puolet kuvista tärähti pahasti. Viel on yli 70 kuvaa käyttämättä ó saas nähdä koska kyllästyn (tai lukijat).

    On se kyllä vaan hieno lajityyppi toi pulp-kirjallisuuden kansikuvitus.

    Tykkää

  2. Fredan keskivaiheilla on yksi Stadin parhaista julistekaupoista. En nyt muista tarkkaa osoitetta. Jos sieltä ei löydy, niin ei löydy mistään. Sieltä saa vielä kehystyksen ja muut sen sellaiset. Hintaa tietenkin julisteelle tulee, mutta onpa ainakin makea.

    Niin ja tuttava on siellä duunissa 😉

    Tykkää

Kommentointi on suljettu.