Tiikeri kutittelee

Argh!! Miksi minulla ei ole ylimääräistä 500 dollaria. Tiger Early Start Kit for Developers tarjoaisi Mac OS X 10.4 käyttiksestä pre-release version ja kaikkea muuta kivaa. Vaikka en olekaan mikään developer, niin olisi jännää päästä räpläämään uusia featureita jo etukäteen.

Pakko se vain on odottaa ensi vuoteen. Toivottavasti ”Tiikeri” tulee ulos jo ensimmäisellä neljänneksellä eikä vasta toisella.

3 vastausta artikkeliin “Tiikeri kutittelee

  1. Onhan noita muita featureita kuten dashboard, spotlight, automator … yms. Varsinkin tuo automator kiinnostaa. Ei sinänsä, etteikö tuota ilmankin kykene elämään, mutta jännää olisi päästä testailemaan.

    Tykkää

  2. Joo. Tuossa kyllä löytyy kaikkea mielenkiintoista. Varsinkin se on mielenkiintoista, että Apple on luvannut tämän ”Tigerin” jäävän huomattavasti pysyvämmäksi päivitykseksi kuin aikaisemmat ”kissat”. Alkavat nimittäin nuo kehittäjät jo kyrpiintymään, kun vuoden välein tulee uusi päivitys, joka tekee aikaisemmista hommista osittain vanhanaikaisia.

    Tykkää

Kommentointi on suljettu.