YTN/M ja ATN/M

Olen huolestuneena seurannut vierestä erästä ilmiötä, jota en vain oikein jaksa tajuta. Monesti olen ajatellut aiheesta blogiini kirjoittaa, mutta yhtä useasti olen jättänyt avautumatta. Kunnes nyt. Nyt minulla ei ole mitään sen tähdellisempää kerrottavaa (lue: köyhä linkkipäivä). Joten nyt avaudun koko blogosfäärille mieltäni hiertäneestä aiheesta.

Tämä ylemmän ja alemman tason naiset ja miehet -keskustelu on ihan hanurista! Unohtakaa jo koko hemmetin vertikaalinen hierarkiamalli. Se on aikansa elänyt ja huonoksi jokaisessa mahdollisessa käyttötarkoituksessa koettu tapa hahmottaa oma itse ja muut tässä ihmissuhdeverkostossa. Ajatelkaa horisontaalisesti. Ihmisen näkee parhaiten, kun häntä katsoo suoraan silmiin (niin kuvainnollisesti kuin kirjaimellisestikin).

Ja sitten seksiin (… taas). Puhukaa ja avautukaa aiheesta niin paljon kuin sielu ja häpy sietää. Menkää vielä senkin yli. Pieni riettailu aina välillä tekee hyvää mielenterveydelle. Mutta älkää nyt menettäkö malttianne, kun joku vähän heittää kierroksia peliin. Jos nyt joku alkaa ärsyttämään, niin ei kuin samalla mitalla samaa takaisin. Ei mitään hemmetin kuoleman toiveita … ne on niiiiiiiin ankeita.

Ja loppuun taas pari viisautta eletystä elämästä:

”I don’t get all the women that I want…I get all the women that want me!”
David Lee Roth

I think I’m going off the rails
Riding down the pleasure trails
Always take your passion where you find it
Honey when you were young and fresh
And you need the touch of flesh
Go take the treasure where you find it
Rolling Stones: ”She Was Hot”

Että sillä tavalla. Schizo-setä sanoo, että menkää sinne mistä lihallisia nautintoja saa, älkääkä itkekö siellä mistä niitä ei saa … tai jotain sinnepäin. Love & Kisses … Peace.

6 vastausta artikkeliin “YTN/M ja ATN/M

 1. Minkä takia ei saisi keskustella? Asiasta on oltu hiljaa vuosikaudet, ja nyt jos joku nostaa kissan pöydälle ja puhuu teoriasta, joka ärsyttää tiettyä joukkoa, siitä ei saisi enää puhua.

  Minusta on ollut mukava seurata, että feministitkin ovat saaneet vastajoukkoja. Aina tarvitaan myös antiteesi, katos.

  Tykkää

 2. Saa keskustella. Enhän minä sitä kiellä. Kunhan vain arvostelen sitä. Mutta sitä, että toisia aletaan uhkailemaan, on jotain jota minä en suvaitse.

  Ja sitten tuohon feminismin antiteesiin pitää heittää, että feminismihän (teoriana) juuri pyrkii teesi – antiteesi – synteesi -kolmijaosta pois. Ei täällä enää hegeliläistä dialektiikkaa tarvita. Ja juuri siihen minäkin pyrin. Ajattelemaan horisontaalisesti.

  Sen takia en kiellä keneltäkään mitään. Kehoitan vain uusiin vaihtoehtoihin elämässä.

  Tykkää

 3. ATM ja YTM -kategorioihin on helppo liittää ”arvoja” eli roskaa. Markkina-arvoteoria on toista, ja sehän onkin mainiosti tiivistetty tuossa ensimmäisessä David Lee Roth -lainauksessa. Se on kuin suoraan Daniel Mocsnyn aivostosta.

  Tykkää

 4. Mikä helvetin YTM ATM? Ruma ja ilkeä moukka on ruma ja ilkeä moukka vaikka miten päin kääntelisi.

  Tykkää

Kommentointi on suljettu.