Brunetet

Hmmm … Tällaista tulosta pukkaa tällä kertaa.

Janne, your celebrity soul mate is someone who’s Bold

jolie_s.gif

Whether you’re a daredevil or you just imagine playing one on the big screen, you’re definitely an outgoing individual who likes to march to the beat of your own drummer. You always seem to make a statement and a lasting impression wherever your bold behavior takes you. Shy, silver-screen superstars need not apply to be your soul mate.

Only someone who’s daring and self-assured is right for the part to play your soul mate. A hottie like Angelina Jolie is just the kind of sexy star who’d be able to keep up with your adventurous attitude. Whatever you decide to do on your dates, it’s clear you two will certainly take Tinseltown by storm. So keep your eyes open for someone who’s as bold as you are to be your co-star in real-life romance!

Testaa oma (pitää kirjautua)

[via Kingdom Blogout]

Hehkutin jo Kasan kommentissa, että tänään alkavan Dweezil & Lisa kokkiohjelman Lisa Loeb on todellinen hottie. Edellisen tuloksen kanssa aloin ihmettelemään, että olen vuosien varrella muuttunut miltein täydelliseksi brunette-diggailijaksi. Nuorempana pää kääntyi aina blondien puoleen.

Yleensä en aseta ennakkoehtoja ihmisille, koska näin ei tule tavattua toisia puhtaalta pöydältä. Loppujen lopuksi on aivan sama onko nainen brunette, blondi, punatukka, pitkä, lyhyt, laiha, pyöreä, lyhyt- vaiko pitkähiuksinen. Itse hetki määrittää lopputuloksen aina. Liiallisten ennakkoehtojen laatimisella menettää tuon hetken helpommin. Eräällä tuttavattarellani oli pakkomielle pulisonkeihin. Hänen miehillä piti välttämättä olla pulisongit. Muuten ei tullut mitään. Ei taida vieläkään olla löytänyt sitä elämänsä miestä … ja veikkaan ettei koskaan tule löytämäänkään.

Ja kyllä taas olen aivan liian romanttinen ja muuta sellaista. Right?

Yksi vastaus artikkeliiin “Brunetet

Kommentointi on suljettu.