George Soros bloggaa?

Jaa-a. Näinä digitaalisen kusetuksen päivinä ei oikein osaa uskoa edes siihen mitä näkee, mutta tämä George Soroksen blogi vaikuttaa ihan aidolta tavaralta. Hieno juttu. Vielä, kun se huhuttu Bill Gatesin blogi ilmestyisi, niin alkaisi tämän homman hohdokkuus saavuttaa aivan uusia sfäärejä. Milloin saamme Vesa Keskisen eroblogin? Tai miten olisi Matti Nykäsen vankilapäiväkirja? [via Boing Boing]

4 vastausta artikkeliin “George Soros bloggaa?

  1. Onhan meillä jo Simo FrangÈnin tyttöystävän blogi; Hyppönen Enbuske Experiencen seurapiiritoimittajan blogista puhumattakaan… Nykäsen päiväkirjaahan voi lukea joka päivä iltapäivälehdistä muutenkin. Joku roti! 🙂

    Tykkää

  2. Well, again.

    And so goes another round of the bash. Sometimes I don’t even remember why I get out of bed in the morning. But I guess it’s too late to reverse the decision.

    Tykkää

Kommentointi on suljettu.