Kallion blogi-piirin syysseminaari final countdown

Muistutan nyt vielä hyvissä ajoin tänä iltana tapahtuvasta spektaakkelista. Eli Kallion blogi-piirin syysseminaari ravintola Toverissa klo. 19 ->. Ravintola sijaitsee Kolmannen linjan ja Castréninkadun kulmassa. Tarjolla uskomatonta ohjelmaa ja rikasta sisältöä elämään sosiaalisen kanssakäymisen muodossa. Kaikki ovat tervetulleita vaikka eivät asuisikaan Helsingin Kalliossa.

Ja niille, jotka eivät pääse paikalle voin jo esittää suruvalitteluni. Jäätte paljosta vaille. Ja ne, jotka vielä empivät … kannattaa tulla paikalle, koska jälkeenpäin voitte vain voivotella sitä, mistä kaikesta jäitte paitsi.

7 vastausta artikkeliin “Kallion blogi-piirin syysseminaari final countdown

 1. Surkeeta! Mulla on joku kuolemantauti eli en pääse 😦

  Ellen siiten ehdi kuolla, siinä tapauksessa olen hegessä mukana.

  Tykkää

 2. Voih! Ja minä kun olin odottanut uusia tuttavuuksia paikalle. Mutta sairastele sinä sairautesi pois. Eiköhän näitä miittejä vielä tule järjestettyä. Esim. erittäin varhaisessa vaiheessa järjestettävät ”pikku-joulut” voivat tulla kyseeseen, jos kaikki ovat kiltisti (minulle).

  Tykkää

 3. Tää tulee näyttämään naamansa jos saa itsestään sen verran irti että jaksaa laittaa vaatteet päälle. Kylpytakissa en viitsi paikalle ilmestyä, vaikka silloin läsnäolollani saattaisi olla hieman enemmän viihdearvoa. Tai jotain.

  Tykkää

 4. *voivon voivon* …kaikesta paitsi.

  (Nyt tuntuu että tämä ’kommentointi’ alkaa mennä uhkaavasti spämmimisen puolelle…)

  Tykkää

Kommentointi on suljettu.