Peppi Pitkätossu ja Stacey McKenzie

Katselin sivusilmällä pitkästä aikaa The Fifth Elementin. Okei. Minä pidän siitä elokuvasta. Jopa Milla Jovovich on siinä ihan hyvä. En kuitenkaan ymmärrä miksi hänestä niin paljon kohutaan. Muutenkin yleinen supermallimaku on aika … no, miten sen nyt sanoisi … juntti.

Minun oma suosikkini on ehdottomasti Stacey McKenzie. Tuo jamaicalainen tumma kaunotar on liian himoittava ollakseen totta. Varsinkin vuosia sitten kuvattu ”Peppi Pitkätossu -kuvasto” on kuuminta mitä maa päällään kantaa (kuva alla).

Kuvien kuumuutta vain lisää se, että minun numero yksi seksuaalifantasia on harrastaa seksiä Peppi Pitkätossun kanssa* … Nyt taisi Mojito tehdä liian avonaiseksi mieleni. Mutta olkoot …

* Siis aikuisen naisen kanssa, joka on pukeutunut Pepiksi. Ei minulla mitään pedofilisiä mielihaluja ole. Pikkutytöt kuuluvat pikkupojille. Aikuiset pysykööt ruodussaan. Näinä päivinä tulee olla seksuaalipoliittisesti korrekti.