Pitkää pinnaa

Olen tässä jo jonkin aikaa joutunut venyttämään pinnaani erään nimeltä mainitsemattoman helsinkiläisen tietokoneliikkeen kanssa. Tilasin lomani ensimmäisellä viikolla sieltä iMaciini lisää muistia. Alkaa jo tämä Photoshopin latautumisen ikuisuudelta kestävä aika potuttamaan.

Ensimmäisen muistikamman päivän toimitus aika venyi viikoksi. Kotona huomasin heidän myyneen minulle väärän kamman vaikka pyysin iMac G4 koneeseeni muistia. Onneksi liike ymmärsi tehneensä pienen mokan ja he lupasivat vaihtaa kamman oikeaan. Eivät olleet vielä varastossa kuulleet, että iMacissa on nykyään G4 prossu. Olivat lähettäneet vanhan iMacin muistikamman.

Viikon odottamisen jälkeen soitin liikkeeseen, kun päivän toimitusaika oli taas venähtänyt. Nyt heille oli toimitettu oikea kampa, mutta väärään liikkeeseen. Tänään kahden viikon kuluttua (koska he lupasivat oikean kamman saapuvan heidän liikkeeseensä viime viikon perjantaina) edellisestä soitosta soitin liikkeeseen ja muistikampa oli kuulemma juuri saapunut sinne.

Kävi kuitenkin ilmi, että tällä kertaa liikkeeseen olikin saapunut PowerMac G4 muistikampa. Pitää soittaa asian tiimoilta uudestaan ensi keskiviikkona. Jos liike ei myisi sata euroa halvemmalla muistikampaa kuin mitä AppleStore, niin olisin jo vaatinut rahani takaisin.

Varaston pojat eivät olleet vieläkään uskoneet, että iMacissa on nykyään G4-prossu. Eihän se ole ollut siinä kuin vasta kolme vuotta. Jos yhden numeron muuttuminen on näin ylivoimaista eräille henkilöille, niin kuinkakohan vaikeaksi asia menee, kun syksyllä tulee ulos uusi iMac G5 -malli?

Yksi vastaus artikkeliiin “Pitkää pinnaa

Kommentointi on suljettu.