Valitusta

Aion valittaa julkisesti. Minulla on hirveä hinku päästä bisselle hyvässä seurassa. Olen ollut koko viikon ilman sen merkittävämpiä ihmiskontakteja työajan ulkopuolella. Miten tällaisena iltana voi sattua kaikki nämä.

  • Yksi kaveri on Pariisissa
  • Eräs toinen on juuri päässyt leikkauksesta
  • Kolmas on työasioissa leirillä
  • Neljäs vastasi puheluun Tallinnassa
  • Viides on töissä kahteen aamuyöhön
  • Kuudes tapaa tyttöystävänsä vanhemmat Turussa
  • Seitsemäs on Metallican keikalla
  • Kahdeksas ei voi jättää parempaa puliskoaan yksin kotiin
  • Ja kaikki muut eivät vastaa puheluihin

Maailma on kova ja yksinäinen paikka tänä iltana. Miksi juuri tällaisina iltoina ei kiinnosta räpeltää PHP:ta tai jammailla GarageBandin ja Reasonin kanssa? Miksi yksikään kirja ei houkuta lukemaan sitä? Miksi yksinäisyys valtaa elämän juuri silloin kun sitä ei kaipaa? Miksi?