Euroehdokkaat verkossa osa 1

Viivi

SchizoBlogissa alkaa uusi jatkosarja, jossa seurataan eurovaaliehdokkaiden verkkosivujen antia. Sarjan näkökulma on julman subjektiivinen ja mitään anteeksiantamaton.

Ensimmäisenä vuorossa on julkkisehdokkaisiin panostavan Kokoomuksen julkkisehdokas:

Viivi on lähtenyt verkossa liikkeelle voimakkaan multimediallisesti. Liikkeen voi jo aistia Flashin preloaderista, jossa Viivin siluetti on kävelevinään latauksen edetessä. Ja heti ensimmäisenä Viivin ääni toivottaa sivuillaan vierailevan potentiaalisen äänestäjän tervetulleeksi.

”Tässä eurovaaliehdokkaasi Viivi Avellan, moi. Tervetuloa sivuilleni ja muistathan, kolmastoista kesäkuuta – ylös, ulos ja äänestämään.”

Voi herran pieksut mitä urheilu-uutislukijan tekopirteää ujeltamista.

Ja mitä on Viivillä mielessä? Yrittäjyys, urheilu ja vapa liikkuvuus. Mitä muuta kykypuolueen edustajalta voisikaan odottaa. Yrittäjyyttä pitäisi oikein opettaa kouluissa. Eikös tasapainoksi tulisi opettaa virkamieshommiakin?

Viivi on yo-merkonomi ja hän luettelee harrastuksiinsa mm. vesijetteilyn ja hillittömän menon. Siinäpä se taitaa Viivin eurooppalainen vapaus olla – vapaus pöristellä veden päällä kiitäen ja näyttää keskisormea kaikille niille, joiden mielestä moinen melusaasteen levittäminen on lähinnä mautonta spedeilyä.

Tottakai Viivin on pitänyt liittää sivuilleen täysin turhanpäiväinen galleria, jonka latautuessa Viivin ärsyttävä ääni ilmoittaa: ”Moikkis taas. Tässä muutamia kuvia töiden lomasta ja vapaa-ajalta.”

SchizoBlogin kokonaisarvosana: Oh fuck, just shoot me Lord.

11 vastausta artikkeliin “Euroehdokkaat verkossa osa 1

 1. Voi kuulkaas kurjat, eikö Viivin EU-ehdokkuus muka ole luonteva jatko Karpelan ministeriydelle? Kansa saa mitä kansa tahtoo. Kansa kuulemma äänestää itsensä näköisiä ehdokkaita, aika helvetin paljon on Suomessa siis aerobic-ohjaajia. Täytyy vaan toivoa etteivät kaikki urheilujuontajat järjestäydy ja heitä Viiviskää Brysseliin.

  Yo-merkonomi-urheilujuontaja-golffaaja-vesijetteilijä-sedunbaarienkantis ei oikein sytytä tälläistä kyo-taiteilija-lenkkeilijä-lostarinkantis-typyä. Saatan myös vaan olla kateellinen kun en ole blondi ja televisiossa.

  Tykkää

 2. eg,

  Älä ala blondiksi televisioon. Ei se sopisi sinulle. Olet juuri sopiva tuollaisena omana itsenäsi. Minun listoillani (siis niissä positiivisissa) sinä voitat Viivin 6 – 0 … anytime!

  Tykkää

 3. En jaksa ymmärtää Viiviä, ja Viivien kaltaisia ehdokkaita. *murinaa* Miksei Viivi voisi vain blogata?

  Tykkää

 4. ”en tuomitsisi häntä ulkonäön ja aiempien työtehtävien perusteella.”

  Hyvä dt,

  …jos hänet valitaan edustamaan kansaa, eli MEITÄ, niin tottavie sillä on merkitystä mitä ja missä hän on työskennellyt aikaisemmin. Ulkonäöstä viis, -toisaalta voisit itse olla parjaamatta Meriläisen vastaavaa, koska mielipiteelläsi vain todistat itse toimivasi hienoja ennakkoluulo-neuvojasi vastaan.

  Tykkää

 5. Poliitikon hyveet ja koulutusvaatimukset Suomessa: alusvaatemalli ja urheilujuontaja. Voi hyvää päivää, vapauttakaa nyt ne naisetkin joskus edellä mainitusta vammailusta.

  Tykkää

 6. Todella hauskat sivustot, sai ihan pöydän reunasta pitää kiinni, ettei tippunut lattialle. Tosissaanhan tätä neitoa ei voi ottaa. Onneksi sentään sivun tekstejä ei oltu kirjoitettu tekstiviestityyliin: ”1hq, mixe1? M01kk1s taas.”

  Tykkää

Kommentointi on suljettu.