12 vastausta artikkeliin “15 vuotta myöhemmin

 1. Saakali kun tää movable ei muista vanhoja kommenttiasetuksia. Eli minä olen tuo edellinen.

  Lisäksi IE:ssä tämä bugaa muutenkin, tekstit joutuu maalaamaan jos haluaa ne esiin.

  Tykkää

 2. Haa, ilman korvakorua menisit täydestä pikkupankkiirina. Ei puutu muuta kuin Pink Floydin Money-kappale soimaan taustalle ja BMW:n avaimet käteesi.

  Tykkää

 3. Mikko,

  Miten sä voit nähdä tosta kuvasta, että mulla on korvis? Uskomaton näkö!!

  Shine,

  Ööö … Rock? Tulin eilen siihen lopputulokseen, että minun on vihdoinkin hankittava se mittatilaustyönä tehty puku. Siinä pitää olla huomattavasti enemmän rock-asennetta (esim. veren punainen sisävuori).

  Tykkää

 4. Puvusta viis, tuo kuvasta tänne asti heijastuva asenne, ilme ja fiilis on är, oo, cee, koo 😉

  …tosin veren punainen sisävuori voisi olla vielä enemmän rock. Ei – se olisi jo punk. Öö, tai jotain.

  Tykkää

 5. eg,

  Sähän olet muakin pahempi megalomaanikko. En ole koskaan ajatellut itseäni Jumalana. Mutta ajatus on aika houkutteleva 😉

  Tykkää

 6. Korvakoru? Ei minun silmilläni. x)

  Ei paha, ei paha. (Geebus, sinähän olet vain viitisentoista vuotta isääni nuorempi. Mikä päässäni on kytketty väärin päin?)

  Tykkää

 7. Shiri,

  Ei sun päässä mitään ole väärin kytketty. Ja jos vaikka onkin, niin mitä sitten. Toivottavasti isäsi on yhtä viileä kuin minäkin. Itse olisin aika ylpeä, jos minulla olisi yhtä viileä isä kuin itse olen. Tai no, onhan minulla aika siisti faija. Oma isäni on muuten sattumoisin juuri yhtä paljon minua vanhempi kuin on oma ikäni. Mikä siis merkitsi isäni saaneen minut minun ikäisenä … Mikä siis merkitsee sitä, että jos tulen joskus saamaan lapsia, niin olen silloin vanhempi kuin isäni.

  Tykkää

Kommentointi on suljettu.