Tuota noin … ööö

Vanhassa blogissani oleva kommentointi tarjosi RSS-feedin, jota en ole saanut vielä toimimaan. Tämä johtuu siitä syystä, että Movable Type mahdollistaa sähköpostiviestin jokaisesta kommentista postilaatikkooni. Suureksi hämmenykseksi huomasin tänään vanhan osoitteeni kommentointiin tulleen uuden kommentin, joka kuuluu seuraavasti:

Olet kurainen rosvo ja monissa paikoin ylihintti(pahoittelen barbaarista homo-sanan käyttöä). Peräsuolesi mahtaa olla kaupan. No Minä(ohoh kun lipsahti isollA) poika se en edes kerro hotmailiani sinulle senkin hikinen laumanjohtaja. Jos tuntisin sinut, niin piiskaisin pyllylle.

hemale | 05.17.04 – 9:49 pm | #

Ihmisten sanainen arkku ja sen aarteet yllättävät aina. No, jokainen tyylillään. Onhan se tietenkin hienoa, että saan tunnustusta laumanjohtajana. Vielä, kun tietäisin, että mikäköhän se lauma on jota minun tulisi johtaa. Anyone?

PS Miksi kaikki pervot haluavat aina antaa minulle piiskaa pyllylle? Olenhan minä aika pahankurinen maniac, mutta kuitenkin.

2 vastausta artikkeliin “Tuota noin … ööö

  1. Tyylilajiltaan palautteesi muistuttaa Valtakunnanjohtajaamme ja Menetettyjen Alueiden Palauttajaamme.

    Tykkää

  2. Joo. Musta tulee Skitsolandian messias!! Hemmetin hienoa. Olen aina halunnut kuolla elämää suuremma asian puolesta … NOT!! Otan mieluummin sen päävoiton lotossa ja muutan jonnekin lämpimään.

    Tykkää

Kommentointi on suljettu.