Kaverini ovat hulluja

Niinhän se menee, että seura tekee kaltaisekseen. Tässä tapauksessa on kysyttävä, onko kaverini tulleet minun kaltaisiksi vaiko toisinpäin. Päätelkää itse.

Sain tänään virallisen kutsukortin lauantaina järjestettäviin bileisiin, jotka järjestetään Aleksilla Kansallissalissa. Pukeutumissääntönä on tumma puku ja naisilla iltapuku. Tarjolla on illalliskortin lunastaneille (30 €) apetta ja juomaa niin paljon kuin sielu sietää (toivottavasti) sekä livemusiikkia. Kortti oli painettu läpinäkyvälle laminaatille.

Sinänsä tällaiset bileet eivät ole mitenkään hulluja, mutta kyseessä on kavereiden sählyjengin Stadin Garbaasien 10-vuotisbileet!!

Minä en kyseistä liikuntamuotoa harrasta, mutta kuulun automaattisesti (halusin sitä tai en) kannatusjoukkoon. Hulluja tai eivät, mutta bileitä he ainakin osaavat järjestää. Ja minähän en hyviä bileitä jätä väliin. Valitettavasti jouduin perumaan erään toisen alustavasti sovitun menon tämän takia. Eikä minulla ole daamia, koska seuralaiskandilla on uusi poikaystävä, jonka kanssa pitää viettää aikaa (ei siten, että olisin mitenkään mustasukkainen, mutta …)