Suuren luokan vääryys

”Nyt koettiin kyllä suuren luokan vääryys.” Tuollainen möläytys pääsi selostajan suusta, kun meidän Jari ei päässytkään Euroviisujen loppukilpailuun. Sorry nyt vaan. Näinhän minä jo sanoin Suomen Euroviisukarsintojen ratkaisun tultua julki.

Suomalaiset osaavat kyllä selittää huonoa menestystään. Viimeksi kaikki lueteltiin sopupelin piikkiin ja nyt yleisöäänestyksellä ratkaistu esikarsinta oli ”suuren luokan vääryys”. Ei se mikään vääryys ollut. Oikeus on puhunut. Sillanpään biisi oli aivan kammottava ja hänen lavakarismansa toimii Suomessa ja vain ja ainoastaan Suomessa. Uskokaa se jo, että suomalaisilla on paska musiikkimaku, mitä Euroviisuihin tulee.

Sitten vielä Jarin kotisivut kehtasivat väittää, että minulla ei ole Flash-playeria. Anna Jartsa sivuistasi vastaavalle potkut, kun ei osaa testata tekeleitään muulla kuin Windowsilla.

Yksi vastaus artikkeliiin “Suuren luokan vääryys

  1. Ehkei se varsinaisesti ollut möläytys. Selostajanahan oli käsittääkseni Markus Kajo.

    Tykkää

Kommentointi on suljettu.