Nintendo DS

Tähän asti keskeisin uutinen E3 messuilta on ehdottomasti Nintendon uusi käsikonsoli DS. Härveli ei ole pelkkä pelikone, vaan siinä on Wi-Fi sekä Nintendon oma protokolla kommunikointia varten lähietäisyydellä.

Näyttää siltä, että Nintendo on ottanut opikseen Nokian N-Gage sekoilusta ja varustanut laitteensa kaikella sillä, mitä ei puhelimessa ole. Samoin DS:ssä on kaksi näyttöä, joista toinen on PDA:n kaltainen kosketusnäyttö. Puheentunnistuskin luvataan integroida pelaamiseen. Vaikuttaa mielenkiintoiselta uutuudelta.

Sonyn PlayStation Portable (PSP) ei ainakaan minua suuremmin innostanut. Iso näyttö siinä on, mutta ei sen suuremmin mielenkiintoisia ominaisuuksia (Wi-Fin lisäksi). Saa nähdä kumpi käsikonsolisodan voittaa …

Update! Otan hieman sanojani takaisin. Death By Degrees on peli jota tulen tästä päivästä lähtien odottamaan kärsimättömästi. Sen pääosassa on Tekken sarjan suosikkini Nina Williams. Seksikäs, vaarallinen ja aggressiivinen … nam! Valitettavasti mimmi on pelkkää polygoni- ja pikselimössöä … Siitäkin huolimatta fantasiaobjekti.