Schizo ja skitsofrenia

Jaahas. Joku ”farmakologis-lääketieteellisesti orientuitunut” kritisoi SchizoBlogin etuliitettä. Ei löydy mitään skitsofreniaan viittaava tästä blogista. Viiltävällä analyysilla saadaan johtopäätökseksi, että haen huomiota. Analyyttisen metodin riemuvoitto … Pari vinkkiä:

Philosophy

Gilles Deleuze

Schizoanalysis

Muistui varsin hyvin, miksi aikoinani päätin jättää yliopisto-uran. Liiallinen millimetriporaaminen tekee sokeaksi sille, että käsitteitä ja kieltä voidaan käyttää monella eri tavalla eikä vain yhden tietyn paradigman näkökulmasta katsottuna.

2 vastausta artikkeliin “Schizo ja skitsofrenia

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.