Hei te anonyymit postailijat!!

Sinä anonyymi postittaja, joka kyselit pituuteni totuudenmukaisuutta, niin voi sanoa sen olevan juuri 158 senttiä. Ei yhtään vähempää eikä yhtään enempää. Nyt sitten senkin tiedät. Mitä sitten tuollakin tiedolla teet … en tiedä.

Ja te innokkaat anonyymit postittajat, jotka yritätte tarjota minulle blogini postituslomakkeen kautta sitä hemmetin elokuvaanne. Lukekaa tämä – ei voisi vähempää kiinnostaa!! Toivottavasti te spämmääjät saatte jonkun hemmetin kivuliaan sairauden, joka aiheuttaa tuskallisen ja kiduttavan hitaan kuoleman. Tämän lisäksi toivon, että se lamaannuttaa teidät siten, että ette kykene spämmiänne lähettämään …

Sarjassamme Arkipäivän turhautumista digitaalisen kulttuurin syövereissä.

2 vastausta artikkeliin “Hei te anonyymit postailijat!!

  1. Pituus on outo asia. Se on joillekin hurjan tärkeä tieto. Ammattiurani aikana olen törmäillyt tapauksiin, jotka ottavat yhteyttä kysyäkseen sen ja sen _pituutta_. Ei syntymäaikaa, ei uran merkittäviä huippukohtia. Pituutta.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.